GRATIS STEPTRONIC AUTOMAAT

Tijdens de Zonnesteekweken bij Ekris

GRATIS STEPTRONIC AUTOMAAT

Profiteer nu

GRATIS STEPTRONIC AUTOMAAT

Zonnesteekweken bij Ekris

Voordeel oplopend tot € 3.000,-

Tijdens de Ekris Zonnesteekweken loopt de temperatuur wel heel hoog op! Tijdelijk rijdt u een nieuwe BMW standaard met automaat. Zonder meerprijs geniet u van alle voordelen van de Steptronic Automaat. Hij is niet alleen comfortabel, maar schakelt ook sportief en rijdt zuiniger! Uw voordeel loopt op tot € 3.000,-

 

Ontdek alle voordelen van de Steptronic Automaat bij Ekris. 

 

BMW 6- en 8-traps automaat.

De Steptronic automaat zet maatstaven op het gebied van efficiency, schakelcomfort en sportiviteit. De bijzonder fijngevoelige afstemming tussen de verschillende versnellingen staat garant voor een optimale kracht bij elke snelheid. Het brandstofverbruik is aanzienlijk lager, terwijl het rijcomfort en de sportiviteit naar een nieuw niveau stijgen!

 

De elektronische transmissieregeling zorgt ervoor dat tijdens het schakelen de trekkracht niet wordt onderbroken en stuurt elke schakelhandeling aan op basis van de actuele rijsituatie. De intelligente elektronica houdt rekening met het rijgedrag van de bestuurder en met rijden in de winter of in de zomer, met of zonder aanhanger, op zeeniveau of hoog in de bergen.

 

Meer informatie

 

De voordelen van een Steptronic Automaat

 

 

Meer Sportiviteit
Meer comfort
Meer rijplezier
Lager brandstofverbruik