Ekris Herfst Voordeel

Bij Ekris profiteert u nu van Herfstvoordeel op speciaal geselecteerde BMW's uit voorraad. U kunt bovendien direct rijden! Vraag nu een persoonlijk inruilvoorstel aan bij Ekris. Staat de auto van uw voorkeur er niet tussen? Dan bieden wij u alsnog graag een persoonlijk inruilvoorstel.

BMW Corporate Lease Editions.

Tot € 1.112,- voordeel voor de zakelijke rijder.

Ekris biedt de zakelijke rijder nu extra voordeel en zakelijk comfort met de zeer complete BMW Corporate Lease Editions. Ontdek hier meer.

BMW X1 Orange Edition.

Made in Holland.

Exclusief voor de enige BMW die in Nederland wordt geproduceerd: de BMW X1 Orange Edition. De BMW X1 is sinds zijn introductie een zeer succesvol model over de gehele wereld. Bovendien wordt de BMW X1 gebouwd bij VDL Nedcar in het Nederlandse Born.

BMW 3 Serie Editions

Nu tot € 11.399,- voordeel

Van buiten sportief en dynamisch. Van binnen hoogwaardig en doordacht. Zowel de M Sport Edition als de Luxury Edition van de BMW 3 Serie onderstreept de ambitie van de sportiefste sedan in zijn klasse. Ontdek ze bij Ekris.

 

BMW 5 Serie Exclusiv Edition

Voordeel oplopend tot € 5.923,-

De BMW 5 Serie is nu leverbaar als ‘Exclusiv Edition’ met een voordeel oplopend tot € 5.923,-. Voor een ieder die wat extra’s wil. Ontdek hier uw voordeel.

BMW Private Lease

Nu vanaf € 389,- per maand

Met BMW Private Lease rijdt u een gloednieuwe BMW voor een vast bedrag per maand. U kunt uw BMW geheel naar eigen wens samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometers per jaar. Al vanaf € 389,- per maand.

Financier uw BMW X model.

En krijg 4 jaar onderhoud cadeau.

Nu tijdelijk onderhoud inclusief op alle BMW X modellen. Bij financiering van een BMW X model (inclusief de M modellen), biedt Ekris u tijdelijk 4 jaar onderhoud inclusief! De aanbieding geldt alleen op nieuwe auto’s en is geldig t/m 31 december 2018. Dat betekent ál het voorgeschreven onderhoud in één pakketprijs.

TIJDELIJK STANDAARD AUTOMAAT.

OP IEDERE NIEUWE BMW.

Ontworpen voor rijplezier, dat is de Steptronic automaat. Niet alleen comfortabeler en zuiniger, maar ook sneller en vooral slimmer. Een automaat die rijden zo geweldig maakt, dat we hem iedereen gunnen. Daarom nu op iedere BMW* standaard steptronic automaat.

BMW SAPHIR EDITIONS

Tijdelijk extra aantrekkelijk geprijsd voor de zakelijke rijder: De BMW Saphir Editions. Deze bijzondere uitvoeringen met een lage CO²-waarde per kilometer zijn extra interessant wanneer u gebonden bent aan een CO²-limiet. De Saphir Editions zijn snel leverbaar in een beperkte oplage. Wees er dus op tijd bij!