Als eerste in een 1 Serie.

Private lease de nieuwe 1 Serie tijdelijk voor € 425,- per maand.

De nieuwe BMW 1 Serie (Model F40) is een plaatje. En vanaf september kan hij bij u op de oprit staan. Als introductie aanbod, is het Private Lease tarief voor de BMW 1 Serie extra aantrekkelijk. Voor € 425 per maand (obv 48 maanden en 10.000 km per jaar), rijdt u een gloednieuwe BMW 118i 5-deurs, inclusief onderhoud, reperatie, wegenbelasting, verzekering en banden. Vrijblijvend een offerte ontvangen?

BMW i3 PREMIUM SELECTION.

Netto Operational Lease Deal voor €375,- per maand.

Wilt u nog dit jaar elektrisch rijden met 4% bijtelling? Dan hebben wij nu een mooie kans voor u. Speciaal voor u hebben wij 17 jong gebruike BMW's i3 (bouwjaar 2018 ingekocht). Zo kunt u nog dit jaar volledig elektrisch rijden voor €375,-* per maand. 

 

Ontdek meer

BMW i3

Meer vermogen voor minder.

Tijdelijk de krachtige 330i voor de prijs van een 320i.

De 6e generatie BMW 3 Serie Touring heeft zijn opwachting gemaakt. Hij is net nieuw en nu heeft Ekris al een fantastisch aanbod voor u. Kiest u voor de 3 Serie Touring, dan stapt u namelijk nu in een 330i Touring voor de prijs van een 320i Touring. Meer vermogen, meer rijplezier!

X3 Launch Edition.

Executive uitvoering en glazen panoramadak zonder meerprijs.

Aan het gamma van de BMW X3 is een nieuwe motorvariant toegevoegd. De BMW X3 sDrive20i Launch Edition rijdt u nu tijdelijk met een Executive uitvoering en een glazen panoramadak zonder meerpijs. U stapt in deze 2 liter 4 cilinder met een voordeel van € 3.597,-. De oplage is beperkt!

Limited Editions.

BMW i3s RoadStyle Edition en BMW i8 Ultimate Sophisto Edition.

BMW i lanceert opnieuw een tweetal aantrekkelijke en opvallende speciale Edition modellen. Het gaat om de volledig elektrische BMW i3s RoadStyle Edition en BMW i8 Ultimate Sophisto Edition. 

 

Ontdek meer. 

eDRIVE EDITION.

Standaard High Executive zónder meerprijs.

Tijdelijk profiteert u van een gratis High Executive pakket op de BMW 530e, BMW 330e en BMW 225xe.

X1 VDL Nedcar Edition.

van hollandse bodem.

De BMW X1 (Model F48 LCI) heeft een vernieuwd uiterlijk. Als introductiemodel komt BMW met de BMW X1 VDL Nedcar Edition. Deze Special Edition is wederom in beperkte oplage leverbaar. Deze X1 is zeer rijk uitgerist met onder meer High Executive, xLine en metallic lak en heeft een zeer aantrekkelijke fiscale waarde.

BMW EXECUTIVE EDITIONS.

Tijdelijk tot € 5.189,- voordeel.

De BMW Executive Editions zijn er voor een ieder die nét iets meer wil. Deze speciale edities zijn uitgerust met opties die zorgen voor nóg meer rijplezier, waaronder:

  • LED Koplampen
  • Navigatie Plus en Navigatie Professional met een breed 9-inch touchscreen
  • Lederen sportstuur