FINANCIEREN MET 4 JAAR ONDERHOUD

TIJDELIJK OP ALLE BMW X MODELLEN

Nu tijdelijk onderhoud inclusief op alle BMW X modellen. Bij financiering van een BMW X model (inclusief de M modellen), biedt Ekris u tijdelijk 4 jaar onderhoud inclusief! De aanbieding geldt alleen op nieuwe auto’s en is geldig t/m 30 september 2018. Dat betekent ál het voorgeschreven onderhoud in één pakketprijs.

SUMMER EDITIONS

TOT 20% VOORDEEL

Profiteer nu van voordeel oplopend tot 20% op diverse geselecteerde Editions. Ontdek uw voordeel hier.

TIJDELIJK STANDAARD AUTOMAAT.

OP IEDERE NIEUWE BMW.

Ontworpen voor rijplezier, dat is de Steptronic automaat. Niet alleen comfortabeler en zuiniger, maar ook sneller en vooral slimmer. Een automaat die rijden zo geweldig maakt, dat we hem iedereen gunnen. Daarom nu op iedere BMW* standaard steptronic automaat.

BMW CABRIO VOORDEEL.

De zon schijnt en de zomer is in volle gang. Dat betekent tijd voor een cabrio. Ekris heeft nu diverse nieuwe- en jong gebruikte BMW Cabrio's uit voorraad leverbaar. Scherp geprijsd en rijk uitgerust. Bekijk hier de actuele voorraad en ontdek of uw ideale BMW Cabriolet er tussen staat. 

BMW PRIVATE LEASE

NU VANAF € 349,- PER MAAND

Met BMW Private Lease rijdt u een gloednieuwe BMW voor een vast bedrag per maand. U kunt uw BMW geheel naar eigen wens samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometers per jaar. Al vanaf € 349,- per maand

BMW 1 SERIE EDITIONS

De BMW 1 Serie is nu verkrijgbaar met extra pakketvoordeel. Bekijk ze hier en ontdek welke het beste bij u past!

 

BMW 3 SERIE EDITIONS

Van buiten sportief en dynamisch. Van binnen hoogwaardig en doordacht. Zowel de M Sport Edition als de Luxury Edition van de BMW 3 Serie onderstreept de ambitie van de sportiefste sedan in zijn klasse. Ontdek ze bij Ekris.

BMW X1 Orange Edition

Exclusief voor de enige BMW die in Nederland wordt geproduceerd: de BMW X1 Orange Edition. Rijk uitgerust met onder andere 

  • Metallic lak in Sunset Orange (of een metallic lakkleur naar keuze)
  • Navigatiesysteem Plus
  • BMW Head-up Display
  • Elektrisch te openen en te sluiten achterklep
  • 2-zone automatische airconditioning
  • LED-koplampen

 

 

BMW 5 SERIE EXCLUSIV EDITION

De BMW 5 Serie is nu leverbaar als ‘Exclusiv Edition’ met een voordeel oplopend tot € 5.923,-. Voor een ieder die wat extra’s wil. Ontdek hier uw voordeel.

 

 

BMW CORPORATE LEASE EDITIONS

BMW biedt de zakelijke rijder nu extra voordeel en comfort met de zeer complete BMW Corporate Lease Editions. Ontdek het aanbod hier. 

BMW SAPHIR EDITIONS

Tijdelijk extra aantrekkelijk geprijsd voor de zakelijke rijder: De BMW Saphir Editions. Deze bijzondere uitvoeringen met een lage CO²-waarde per kilometer zijn extra interessant wanneer u gebonden bent aan een CO²-limiet. De Saphir Editions zijn snel leverbaar in een beperkte oplage. Wees er dus op tijd bij!