EKRIS DEMO DEALS

Profiteer nu van duizenden euro’s voordeel op speciaal 

geselecteerde demonstratieauto’s. Deze jong-gebruikte BMW’s verkeren in topconditie en zijn nu voorzien van extra voordeel. 

BMW PRIVATE LEASE

Met BMW Private Lease rijdt u een gloednieuwe BMW voor een vast bedrag per maand. U kunt uw BMW geheel naar eigen wens samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometers per jaar. Al vanaf € 349,- per maand

BMW 1 SERIE EDITIONS

De BMW 1 Serie is nu verkrijgbaar met extra pakketvoordeel. Bekijk ze hier en ontdek welke het beste bij u past!

 

BMW 2 SERIE LAUNCH EDITION

Het is u vast niet ontgaan. De BMW 2 Serie Active Tourer en Gran Tourer hebben een vernieuwing ondergaan. Daarom zijn deze BMW’s nu verkrijgbaar als Launch Edition, extra rijk uitgerust en extra aantrekkelijk geprijsd.

 

BMW 3 SERIE EDITIONS

Van buiten sportief en dynamisch. Van binnen hoogwaardig en doordacht. Zowel de M Sport Edition als de Luxury Edition van de BMW 3 Serie onderstreept de ambitie van de sportiefste sedan in zijn klasse. Ontdek ze bij Ekris.

BMW 5 SERIE EXCLUSIV EDITION

De BMW 5 Serie is nu leverbaar als ‘Exclusiv Edition’ met een voordeel oplopend tot € 5.923,-. Voor een ieder die wat extra’s wil. Ontdek hier uw voordeel.

 

 

BMW X3 LAUNCH EDITION

De nieuwe BMW X3 is er nu als Launch Edition met vele extra opties! De BMW X3 Launch Edition is uitgerust met een sDrive 18d motorisering en vele extra opties, waaronder een panoramadak zonder meerprijs. Uw voordeel loopt op tot € 4.000,-!

BMW X5 EN X6 M SPORT EDITION

De BMW X5 en X6 M Sport Edition bieden uitmuntend veel sportiviteit en een rijke uitrusting. Het totale pakketvoordeel kan oplopen tot maar liefst € 18.000,-! De keuze is aan u. 

BMW CORPORATE LEASE EDITIONS

BMW biedt de zakelijke rijder nu extra voordeel en comfort met de zeer complete BMW Corporate Lease Editions. Ontdek het aanbod hier. 

BMW SAPHIR EDITIONS

Tijdelijk extra aantrekkelijk geprijsd voor de zakelijke rijder: De BMW Saphir Editions. Deze bijzondere uitvoeringen met een lage CO²-waarde per kilometer zijn extra interessant wanneer u gebonden bent aan een CO²-limiet. De Saphir Editions zijn snel leverbaar in een beperkte oplage. Wees er dus op tijd bij!