BMW X1 ORANGE EDITION.

Made in Holland.

Exclusief voor de enige BMW die in Nederland wordt geproduceerd: de BMW X1 Orange Edition. De BMW X1 is sinds zijn introductie een zeer succesvol model over de gehele wereld. Bovendien wordt de BMW X1 gebouwd bij VDL Nedcar in het Nederlandse Born.

eDRIVE EDITION.

Standaard High Executive zónder meerprijs.

Tijdelijk profiteert u van een gratis High Executive pakket op de BMW 530e, BMW 330e en BMW 225xe met een oplopend voordeel tot wel € 4.995,- 

M SPORT CORPORATE LEASE.

Fiscale bijtelling vanaf slechts € 279,-

De BMW 318i M Sport Corporate Lease Edition combineert sportiviteit, comfort en een rijke uitrusting met een gunstige fiscale waarde en bijbehorende lage bijtelling. 

M Sport Corporate Lease

BMW i3 EXECUTIVE ED|TION.

Voordeel tot wel € 2.549,-

De BMW i3 Executive Edition is een i3 met iets meer luxe. Ook bij deze Edition blijft de aanschafwaarde onder de € 50.000,- daardoor is deze zeer interesant voor de zakelijke rijder.

SHOWMODEL DEALS.

Een ruime selectie BMW's nu met 5 jaar gratis onderhoud!

Tijdelijk profiteert u van extra veel voordeel op geselecteerde voorraadauto's. Daar bovenop ontvangt u 5 jaar onderhoud cadeau bij aanschaf van één van onze showmodellen! Bekijk het aanbod hier.

BMW 1 SERIE EDITIONS.

Tijdelijk extra aantrekkelijk geprijsd.

De BMW 1 Serie M Sport Edition of de BMW 1 Serie Sport Line Edition zijn tijdelijk extra aantrekkelijk geprijsd en zeer geschikt voor degene die zoekt naar comfort, sportiviteit en zakelijk gebruik. Beide Editions zijn o.a. uitgerust met een Navigatiesysteem Professional (met touchscreen), automatische airconditioning, LED koplampen en sportstoelen voor.

BMW EXECUTIVE EDITIONS.

Tijdelijk tot € 5.189,- voordeel.

De BMW Executive Editions zijn er voor een ieder die nét iets meer wil. Deze speciale edities zijn uitgerust met opties die zorgen voor nóg meer rijplezier, waaronder:

  • LED Koplampen
  • Navigatie Plus en Navigatie Professional met een breed 9-inch touchscreen
  • Lederen sportstuur

BMW Direct Drive.

Met BMW Direct Drive profiteert u van extra hoge inruilwaarde, 4 jaar gratis onderhoud en scherpe leasetarieven! 

MAXIMAAL X.

Nu tijdelijk onderhoud inclusief op alle BMW X modellen. Bij financiering van een BMW X model (inclusief de M modellen), biedt Ekris u tijdelijk 4 jaar onderhoud inclusief!

BMW i3 OPERATIONAL LEASE.

Voor € 499,-* per maand rijdt u al een BMW i3 met BMW Operational Lease.

 

*Dit tarief is op basis van 48 maanden en 15.000 kilometer per jaar.

BMW PRIVATE LEASE.

Nu vanaf € 369,- per maand.

Met BMW Private Lease rijdt u een gloednieuwe BMW al vanaf € 369,- per maand. U kunt uw BMW geheel naar eigen wens samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometers per jaar.