De BMW 3 Serie Luxury Edition.

Pure elegantie.

In de Luxury Edition presenteert de BMW 3 Serie zich van binnen en van buiten van zijn meest elegante kant. Mat glanzende designapplicaties harmoniëren naast de kenmerkende BMW nierengrille met acht exclusief vormgegeven verticale spijlen in zijdeglans aluminium. Bijpassende 17-inch lichtmetalen BMW wielen in multispaak styling 414 in Reflexsilber matt en stijlvolle lederuitrustingen maken de luxueuze uitstraling compleet. De Luxury Edition is verkrijgbaar op de BMW 3 Serie Sedan en Touring.  

 

Tot € 5.900,- voordeel

De consumentenprijs van dit optiepakket bedraagt € 3.995,-. Het klantvoordeel loopt daardoor op tot maar liefst ruim € 5.900,-.

 

 

slide
slide
slide
slide
Exterieur
Interieur

De BMW 3 Serie Editions zijn leverbaar op de BMW 3 Serie Sedan en Touring. Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Combinaties met andere opties zijn mogelijk. Ekris helpt u graag uw ideale BMW 3 Serie samen te stellen.

 

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.