De BMW 3 Serie M Sport Edition

Voordeel oplopend tot € 10.279,-.

BMW 3 SERIE M SPORT EDITION

In de M Sport Edition maakt de BMW 3 Serie een nog dynamischer indruk. Nauwkeurig aansluitende donkere LED-koplampen flankeren de exclusief vormgegeven markante BMW nierengrille in zwart. De uitrustingen van Model M Sport voor interieur en exterieur zorgen voor een extra dosis rijplezier. Extreem sportief: optionele 19-inch lichtmetalen M wielen en de uitlaateindpijp in zwart chroom.

De consumentenprijs van dit optiepakket bedraagt € 1.995,-. Het klantvoordeel loopt daardoor op tot maar liefst ruim € 10.279,-.

 

Tot € 10.279,- voordeel!

slide
slide
slide
Exterieur
Interieur

EXTERIEURDESIGN

slide

LED-Koplampen

De LED-koplampen met dagrijverlichting zorgen dag en nacht voor optimaal zicht. In de M Sport Edition verleent de exclusieve donkere behuizing van de koplampen de voorzijde van de BMW 3 Serie nog meer sportiviteit.
slide

LED-achterlichten

De L-vormige achterlichten van de BMW 3 Serie maken de achterzijde optisch nog breder en onderstrepen de sportieve ambities nog eens extra. De belijning van de achterzijde krijgt nog meer scherpte dankzij de donkere LED-achterlichten, die exclusief leverbaar zijn voor de M Sport Edition.
slide

Lichtmetalen wielen

Al bij stilstand sportief met 18-inch lichtmetalen BMW wielen in dubbelspaak styling 397 Jetblack. Elegant en stijlvol met 17-inch lichtmetalen BMW wielen in multispaak styling 414 in Reflexsilber matt, optioneel 19-inch lichtmetalen BMW wielen in multispaak styling 708 Bicolor. Of compromisloos dynamisch met 19-inch lichtmetalen M wielen in dubbelspaak styling 704 M Bicolor Orbitgrau. De exclusieve wieldesigns voor de Editions van de BMW 3 Serie wakkeren de voorpret van het rijden aan. Rijplezier gegarandeerd.

INTERIEURDESIGN

slide

Multifunctioneel instrumentenpaneel

Het multifunctionele instrumentenpaneel met Black Panel-technologie en een schermdiagonaal van 8,8 inch zorgt voor een indrukwekkende visuele omlijsting van de rijbeleving. Drie verschillende weergaven en hun specifieke kenmerken, elk grafisch en in kleur aangepast, zijn herkenbaar in de instrumentencombinatie: ECO PRO, COMFORT en SPORT.

slide

Nieuw bedieningsoppervlak

De bediening van het Navigatiesysteem Professional van de BMW 3 Serie is nu nog eenvoudiger, overzichtelijker en informatiever. De bestuurder kan via het touchscreen de volgorde van de zes tegels voor Navigatie, Media, Communicatie, ConnectedDrive, Mijn BMW en Berichten vrij bepalen. Steeds drie tegels van het hoofdmenu zijn uitgevoerd als live-tegels in plaats van als statische menuvensters.

slide

Lederen bekleding

Stijlvolle lederuitrustingen verlenen de BMW 3 Serie met de Luxury Edition en M Sport Edition hun hoogwaardige uitstraling. Talrijke andere (optionele) details in leder tonen aan met hoeveel zorg het interieur is afgestemd. Exclusieve highlight: het bijzonder hoogwaardige, met leder beklede sportstuur voor de Luxury Edition.