De BMW 3 Serie Editions

Altijd een passende keuze

Van buiten sportief en dynamisch. Van binnen hoogwaardig en doordacht. Zowel de M Sport Edition als de Luxury Edition van de BMW 3 Serie onderstreept de ambitie van de sportiefste sedan in zijn klasse. En komt altijd stijlvol voor de dag – naar keuze met een sportieve, dynamische of elegante touch. Beide Editions zijn leverbaar op zowel de BMW 3 Serie Sedan als de BMW 3 Serie Touring.

 

slide
slide
slide

BMW 3 SERIE M SPORT EDITION

In de M Sport Edition maakt de BMW 3 Serie een nog dynamischer indruk. Nauwkeurig aansluitende donkere LED-koplampen flankeren de exclusief vormgegeven markante BMW nierengrille in zwart. De uitrustingen van Model M Sport voor interieur en exterieur zorgen voor een extra dosis rijplezier. Extreem sportief: optionele 19-inch lichtmetalen M wielen en de uitlaateindpijp in zwart chroom.

De consumentenprijs van dit optiepakket bedraagt € 1.995,-. Het klantvoordeel loopt daardoor op tot maar liefst ruim € 11.399,-.

Tot € 11.399,- voordeel!

Exterieur
Interieur
slide
slide
slide

BMW 3 SERIE LUXURY EDITION

In de Luxury Edition presenteert de BMW 3 Serie zich van binnen en van buiten van zijn meest elegante kant. Mat glanzende designapplicaties harmoniëren naast de kenmerkende BMW nierengrille met acht exclusief vormgegeven verticale spijlen in zijdeglans aluminium. Bijpassende 17-inch lichtmetalen BMW wielen in multispaak styling 414 in Reflexsilber matt en stijlvolle lederuitrustingen maken de luxueuze uitstraling compleet. De Luxury Edition is verkrijgbaar op de BMW 3 Serie Sedan en Touring.  

 

Tot € 8.877,- voordeel

De consumentenprijs van dit optiepakket bedraagt € 1.995,-. Het klantvoordeel loopt daardoor op tot maar liefst ruim € 8.877,-.

Exterieur
Interieur

BMW 3 SERIE SPORT EDITION

De sportieve EfficiƫntDynamics Edition

Voor iedereen die graag efficiënt en sportief rijdt is er de BMW 3 Serie Sport Edition. Deze exclusieve uitvoering is enkel beschikbaar voor de EfficientDynamics Editions van zowel de BMW 3 Serie Sedan als de 3 Serie Touring. 

 

De Sport Edition biedt naast een fraai exterieurdesign een zeer rijke uitrusting met o.a.

  • 8-traps Steptronic transmissie
  • 18" Dubbelspaak velgen (Styling 397) 
  • Digitaal instrumentenpaneel
  • Executive uitvoering
  • Dakota lederen bekleding
  • Navigatiesysteem Professional
  • Sport Shadow accenten (donkere LED-koplampen, achterlichten en nierengrille)
  • Stoelverwarming voor

 

Voordeel oplopend tot € 10.097,-

EXTERIEURDESIGN

slide

LED-Koplampen

De LED-koplampen met dagrijverlichting zorgen dag en nacht voor optimaal zicht. In de M Sport Edition verleent de exclusieve donkere behuizing van de koplampen de voorzijde van de BMW 3 Serie nog meer sportiviteit.
slide

LED-achterlichten

De L-vormige achterlichten van de BMW 3 Serie maken de achterzijde optisch nog breder en onderstrepen de sportieve ambities nog eens extra. De belijning van de achterzijde krijgt nog meer scherpte dankzij de donkere LED-achterlichten, die exclusief leverbaar zijn voor de M Sport Edition.
slide

Lichtmetalen wielen

Al bij stilstand sportief met 18-inch lichtmetalen BMW wielen in dubbelspaak styling 397 Jetblack. Elegant en stijlvol met 17-inch lichtmetalen BMW wielen in multispaak styling 414 in Reflexsilber matt, optioneel 19-inch lichtmetalen BMW wielen in multispaak styling 708 Bicolor. Of compromisloos dynamisch met 19-inch lichtmetalen M wielen in dubbelspaak styling 704 M Bicolor Orbitgrau. De exclusieve wieldesigns voor de Editions van de BMW 3 Serie wakkeren de voorpret van het rijden aan. Rijplezier gegarandeerd.

INTERIEURDESIGN

slide

Lederen bekleding

Stijlvolle lederuitrustingen verlenen de BMW 3 Serie met de Luxury Edition en M Sport Edition hun hoogwaardige uitstraling. Talrijke andere (optionele) details in leder tonen aan met hoeveel zorg het interieur is afgestemd. Exclusieve highlight: het bijzonder hoogwaardige, met leder beklede sportstuur voor de Luxury Edition.

slide

Multifunctioneel instrumentenpaneel

Het multifunctionele instrumentenpaneel met Black Panel-technologie en een schermdiagonaal van 8,8 inch zorgt voor een indrukwekkende visuele omlijsting van de rijbeleving. Drie verschillende weergaven en hun specifieke kenmerken, elk grafisch en in kleur aangepast, zijn herkenbaar in de instrumentencombinatie: ECO PRO, COMFORT en SPORT.

slide

Nieuw bedieningsoppervlak

De bediening van het Navigatiesysteem Professional van de BMW 3 Serie is nu nog eenvoudiger, overzichtelijker en informatiever. De bestuurder kan via het touchscreen de volgorde van de zes tegels voor Navigatie, Media, Communicatie, ConnectedDrive, Mijn BMW en Berichten vrij bepalen. Steeds drie tegels van het hoofdmenu zijn uitgevoerd als live-tegels in plaats van als statische menuvensters.