Standaard automaat.

Op iedere BMW*

Ontworpen voor rijplezier, dat is de Steptronic automaat. Niet alleen comfortabeler en zuiniger, maar ook sneller en vooral slimmer. Een automaat die rijden zo geweldig maakt, dat we hem iedereen gunnen. Daarom nu op iedere BMW* standaard steptronic automaat.

 

 

 

 

Waarom een Steptronic automaat?

slide

Slimmer

De BMW Steptronic is, veel slimmer dan andere automaten, gekoppeld aan uw navigatiesysteem en diverse sensoren in uw auto. De transmissie weet zodoende of u een bocht neemt, een berg op- of afrijdt of de bebouwde kom nadert. Wie Steptronic rijdt zal bevestigen: deze automaat lijkt situaties te kunnen voorspellen.

slide

Sportiever

Veel automaten hebben een sportstand. Vaak zult u het verschil nauwelijks merken. Maar wie de BMW Steptronic op de SPORT-stand zet, voelt wat sportief rijden met een automaat écht betekent. Geen andere automaat is zo supersnel en zo alert afgesteld. Geniet ervan, al is het maar af en toe.

slide

Efficiƫnter

De volmaakte afstemming tussen rijomstandigheden, toerental en de gekozen versnelling maakt uw BMW met Steptronic automaat bijzonder zuinig in gebruik. Hierdoor wordt de CO2 uitstoot verlaagd en dat is weer gunstig voor de BPM in de aanschafprijs. De Steptronic is daardoor op vele manier een efficiënte keuze. Zeker nu, want u krijgt hem tijdelijk zonder meerprijs.

*Dit aanbod is geldig tot en met 30 september 2018 en geldt enkel op BMW's die leverbaar zijn met automatische transmissie. 


Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.