BMW 3 SERIE TOURING M SPORT CORPORATE LEASE EDITION.

Altijd al de ideale zakelijke BMW willen rijden? Vanaf nu is dat mogelijk bij Ekris met de gelimiteerde BMW 318i Touring M Sport Corporate Lease Edition. De BMW 318i Touring M Sport Corporate Lease Edition combineert sportiviteit, comfort en een rijke uitrusting met een gunstige fiscale waarde en bijbehorende lage bijtelling.

De BMW 318i Touring M Sport Corporate Lease Edition is nu verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van € 41.190,- en een fiscale bijtelling vanaf slechts € 279,- per maand.

PAKKET UITVOERING.

M Sport Edition                                                              € 0,-
Edition M Sport Shadow

Executive uitvoering
 - Alarmsysteem klasse 3
 - Automatische airconditioning
 - Remote Services

Upgrade naar Navigatiesysteem Professional
Upgrade naar Digitaal instrumentenpaneel
Leder 'Dakota' interieur bekleding
Stoelverwarming voor

Metallic exterieurlak (of Alpinweiß unilak naar keuze)  € 0,-                                    

slide

Metallic exterieurlak

Keuze uit de volgende exterieurlak kleuren

 

  • Melbourne Rot metallic
  • Sunset Orange
  • Estoril Blau metallic
  • Mineralweiss metallic
  • Glaciersilber metallic
  • Mineralgrau metallic
  • Saphirschwarz metallic

 

 

 

 

 

slide

Navigatiesysteem

De 318i Touring M Sport Corporate Lease Edition is uitgevoerd met een gratis upgrade naar Navigatiesysteem Professional. 

 

Het BMW navigatiesysteem Professional overtuigt met zijn design en een functie-omvang van topniveau: dit perfect in de BMW geïntegreerde navigatiesysteem is eenvoudig te bedienen dankzij het iDrive bedieningsconcept en de iDrive Touch Controller.

 

 

 

 

 

 

 

 

slide

Digitaal instrumentenpaneel

Gratis upgrade naar het BMW uitgebreide digitale instrumentenpaneel. 

Met behulp van de Driving Experience Control functie, kan de Comfort, Eco Pro en Sport modus visueel duidelijk van elkaar worden onderscheiden op het combi-instrument. Terwijl in de Comfort-modus een conventionele opstelling van vier gesloten ronde instrumenten te zien is, zullen in de modi Eco Pro en Sport de ringen zich openen om aanvullende informatie tussen de twee ronde instrumenten weer te geven. In de ECO-Pro-modus wordt de toerenteller een EfficientDynamics-display, waaruit blijkt hoe efficiënt de auto momenteel wordt aangedreven.

 

 

 

 

  

slide

Automatische transmissie

De Steptronic transmissie zet maatstaven qua comfort, dynamiek en efficiëntie. Hij vormt een centraal onderdeel van het technologiepakket BMW EfficientDynamics. De bijzonder fijne onderlinge afstemming van de versnellingen maakt een optimale krachtontwikkeling mogelijk bij alle snelheden. Dat zorgt voor een aanzienlijk lager brandstofverbruik, terwijl u kunt genieten van nog meer sportiviteit en dynamiek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voorraad BMW 3 Serie Touring

Bekijk de actuele voorraad

Bereken uw inruilwaarde

Inruilvoorstel aanvragen