BMW i3 For The Oceans Edition.

Unieke uitvoering. Alleen voor Nederland.

BMW i3 For The Oceans Edition.

Met de BMW i3 “For the Oceans” rijdt u een speciaal voor de Nederlandse markt ontworpen editie van de BMW i3. Deze komt in een beperkte oplage van 100 stuks en kent een vanafprijs van € 44.995,-.

 

Met de aankoop van een BMW i3 For the Oceans draagt u bij aan een schonere wereld. De auto wordt duurzaam geproduceerd, is geheel recyclebaar en bovendien steunt BMW een NGO, zonder winstoogmerk, met de verkoop van de BMW i3 door een donatie van €1.000,- te doen zodat deze organisatie zich kan blijven inzetten voor schone wereldzeeën.

Over de BMW i3 For The Oceans Edition.

Fluid Black

Fluid Black

Fluid Black Carrosserielak met BMW i blau accent en logo rechts en links bij spiegelkappen.

Sportpakket

Sportpakket

Standaard uitgerust met het Sportpakket waardoor u ondermeer beschikt over 20" Lichtmetalen velgen, een verlaagd sportonderstel, verbrede wielkuipen en Aeroflap dorpels in hoogglans zwart. 

Achteruitrijcamera

Achteruitrijcamera

Wegrijden uit een parkeervak of achteruit inparkeren wordt een stuk makkelijker met de achteruitrijcamera. Standaard op de BMW i3 For The Oceans. 

Interieur details

Interieur details

The Oceans Edition herkent u aan de details. Wat te denken van de blauwe veiligheidsgordels of het For The Oceans logo in de vloermatten die gemaakt zijn van gerecyclede visnetten.

Interieurlijsten

Interieurlijsten

Interieurlijsten Edelhoutenuitvoering Eucalyptus met laser gravure “For the Oceans”.DUBBEL VOORDEEL.

Kiest u voor de BMW i3 For The Oceans Edition dan geniet u van dubbel voordeel. Zo is deze speciale uitvoering van de BMW i3 standaard uitgerust met een Connectivity Pakket, Sportpakket en Comfort Pakket Advanced. Hierdoor loopt het prijsvoordeel op tot €6.713,-. Bovenop dit prijsvoordeel komt de BMW i3 For The Oceans Edition ook nog eens in aanmerking voor de €4.000,- subsidie voor elektrische voertuigen. Als dat geen dubbel voordeel is! Wees er snel bij en profiteer direct.

Interesse?

Interesse in de BMW i3 For The Oceans en wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op om u meer informatie te geven. 

MINI

Ekris MINI

Ontdek alles over MINI.