LIMITED EDITIONS.

BMW i3s Roadstyle Edition en BMW i8 Ultimate Sophisto Edition.

Nu te bestellen en vanaf november 2019 verkrijgbaar bij Ekris. De BMW i3 RoadStyle Edition en de BMW i8 Ultimate Sophisto Edition. Deze exclusieve uitvoeringen van de BMW i3s en BMW i8 onderscheiden zich door een stijlvol design en een bijzondere uitrusting.  

slide
slide
slide
slide

BMW i3s RoadStyle Edition.

Sportieve elegantie kenmerkt de BMW i3s RoadStyle Edition waarvan er voor de Nederlandse markt slechts enkele exemplaren beschikbaar komen. Deze speciale editie van de volledig elektrische BMW i3s is uitgevoerd in Fluid Black met accenten in E-Copper. In het oog springen de 20 inch lichtmetalen velgen in Jet Black.

 

Ook van binnen straalt deze BMW i3s RoadStyle een en al stijl uit. In het interieur is gekozen voor het hoogwaardige interieurdesign Suite en een met hout afgewerkt dashboard. De hoofdsteunen van de voorstoelen zijn voorzien van een stiksel ‘Edition RoadStyle’.

 

De elektrische motor van de BMW i3s levert 135 kW (184 pk). Een sportieve onderstelafstelling, inclusief 10mm gereduceerde rijhoogte, zorgt voor een dynamische rijervaring. Het rijbereik van de BMW i3s RoadStyle Edition bedraagt 260 km in de dagelijkse praktijk. U stapt in deze Limited Edition i3s voor € 49.995,-.

slide
slide
slide
slide

BMW i8 Ultimate Sophisto Edition.

Slechts 200 stuks verschijnen er wereldwijd van deze laatste Special Edition van de BMW i8 en BMW i8 Roadster. De Ultimate Sophisto Edition tilt de BMW i8 naar een nog hoger niveau. De carrosseriekleur Sophistograu met briljant accent wordt gecombineerd met koperkleurige accenten in E-Copper. De 20 inch lichtmetalen Bicolour velgen vallen direct op door de koperkleurige accenten. Bijzonder kenmerk van de Ultimate Sophisto Edition zijn de achterlichten die uitgevoerd zijn in helder glas.

 

Het exclusieve karakter van de BMW i8 Ultimate Sophisto Edition wordt nog eens extra benadrukt bij het instappen door instaplijsten met het Ultimate Sophisto Edition logo. Als bewijs dat het om een gelimiteerde oplage gaat is in de middenconsole een aanduiding met ‘1 van 200’ geplaatst.

 

Wilt u genieten van 275 kW (374 pk) puur rijplezier dan kan dat vanaf € 162.319 voor de BMW i8 Coupé Ultimate Sophisto Edition. De BMW i8 Roadster Ultimate Sophisto Edition kost € 179.738.