M Performance Build.

BMW 3 Serie Sedan.

Een BMW is van nature al sportief, stoer en een lust voor het oog. Maar wist u dat u met M Performance Accessoires uw BMW verder kunt personaliseren? Zowel voor het interieur als exterieur is een breed aanbod M Performance Accessoires beschikbaar waarmee u uw BMW nog stoerder, exclusiever en sportiever maakt. 

 

Graag laten wij u zien wat het toevoegen van M Performance Accessoires met uw BMW kan doen. Daarom hebben wij bij onze vestiging in Arnhem een BMW 3 Serie Sedan onder handen genomen en voorzien van verschillende M Performance Accessoires. Kijk met ons mee naar deze transformatie. 👇

BMW 3 Serie M Performance velgenM Performance velgen.

Sportief in de overtreffende trap. Deze zwart gepolijste 20" M Performance velgen zijn een echte blikvanger en maken de Motorsport look helemaal compleet. Met het Pirelli rubber houdt u altijd de volledige controle over uw BMW.  

 

 

 

FRONTSPLITTER.

De voorkant van de BMW 3 Serie Sedan is uitgerust met de M Performance Frontsplitter Pro Carbon. Deze frontsplitter is gemaakt van lichtgewicht hoogwaardig Carbon voor een extra sportieve look. Een ding is zeker. Deze BMW 3 Serie Sedan valt net even wat meer op in de achteruitkijkspiegel van mede weggebruikers.

Frontsplitter BMW 3 Serie Sedan

BMW 3 Serie Sedan Sideskirt

 

 

 

SIDESKIRTS.

Om de BMW 3 Serie Sedan een sportieve en exclusieve uitstraling te geven is deze BMW uitgerust met M Performance Sideskirts in hoogglans zwart. Aan weerszijden zijn deze subtiele sideskirts gemonteerd voor net dat beetje extra sportiviteit. 

M Performance sticker.

M Performance sticker.

Geen twijfel meer mogelijk. Dat deze BMW 3 Serie Sedan een echte M Performance BMW is maakt de raamsticker aan de voorkant meer dan duidelijk. 

Carbon spiegelkappen.

Carbon spiegelkappen.

Het zijn de details die het verschil maken. Dat geldt ook voor de Carbon spiegelkappen op de BMW 3 Serie met M Performance goodies.

Carbon achterspoiler.

Carbon achterspoiler.

Gemaakt van lichtgewicht Carbon is deze M Performance Achterspoiler een exclusieve toevoeging aan uw BMW 3 Serie. Naast dat het er gewoon erg tof uitziet, komt het ook nog eens de aerodynamica ten goede.

Achterbumper.

Achterbumper.

Last but not least. De achterbumper van de BMW 3 Serie Sedan is aangepakt waarbij gekozen is voor afdekking van de einduitlaatpijpjes. Hierdoor oogt deze BMW nog stoerder voor de weggebruikers die achter u rijden. 

Bekijk de transformatie.

Benieuwd naar de gehele transformatie van deze BMW 3 Serie? We hebben deze M Performance Build van begin tot eind gefilmd zodat u goed kunt zien wat voor effect M Performance Accessoires op uw BMW hebben.

youtube
MINI
Ekris MINI

Ekris MINI

Ontdek alles over MINI.