LAGE CO2, LAGE RENTE.

Scherp aanbod op BMW i modellen.

LAGE CO2, LAGE RENTE.

Het jaar beginnen met een nieuwe BMW die ook nog eens elektrisch of hybride is? Dat is nog eens goed van start gaan met uw goede voornemens. Tijdelijk wordt het instappen in een nieuw BMW i model nog een stuk leuker, want.... Lage CO2 is lage rente bij BMW. 

 

Dit aanbod is geldig op alle nieuwe BMW i modellen in combinatie met Private Finance of Financial Lease. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw favoriete BMW model? Bekijk onderstaand aanbod of neem contact met ons op en wij gaan het voor u uitzoeken. 

2,99% RENTE.

OP ELEKTRISCHE BMW MODELLEN.

Gaat u in 2021 voor een volledig elektrische BMW, in combinatie met Top Cover verzekering, dan geniet u van 2,99% rente op uw financiering. Dit scherpe aanbod is niet alleen geldig op nieuwe elektrische BMW modellen, maar ook op gebruikte elektrische BMW modellen. Benieuwd naar ons aanbod? Neem dan een kijkje in onze ruime voorraad. 

 

 

BMW i3 For the Oceans Edition

BMW 330e laadpaal

3,99% rente.

Op hybride BMW modellen.

Kiest u voor een hybride BMW, in combinatie met Top Cover verzekering, dan bedraagt het rentepercentage 3,99% op uw financiering. Benieuwd naar ons complete aanbod hybride BMW modellen? Neem dan een kijkje op onze site en ga op zoek naar de hybride BMW uit uw dromen. Heeft u de juiste BMW nog niet kunnen vinden vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een offerte op maat.

 

De rente van 2,99% of 3,99% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe BMW. Zonder verzekering is de rente +1%. Deze actie is geldig tot en met 31 maart 2021. 

 

De BMW Top Cover verzekering dient voor minimaal één jaar te worden afgesloten om gebruik te maken van bovenstaande actierentes. Indien u een overeenkomst aangaat tegen het actietarief, maar geen BMW Top Cover verzekering afsluit, dan hebben wij het recht de rente met terugwerkende kracht aan te passen naar het regulier geldende rentetarief. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door BMW Financial Services. Rentestand januari 2021. 

De bedragen in de krediettabel (rekenvoorbeeld) zijn indicatief op basis van een nieuwe BMW incl. btw en bestaan uit rente en aflossing, op basis van BMW Private Finance. BMW Private Finance is een product van BMW Financial Services bv. BMW Financial Services bv is een bij de AFM onder nummer 12012866 geregistreerde kredietaanbieder. Ingeschreven bij de KvK onder nummer 27130693. 

 

BMW Private Finance is een product van BMW Financial Services bv.

MINI
Ekris MINI

Ekris MINI

Ontdek alles over MINI.