2,99% Rente.

Een nieuwe BMW wordt nu wel extra aantrekkelijk. Tot en met 23 augustus profiteert u namelijk van 2,99% rente op een nieuwe BMW in combinatie met Top Cover Verzekering. Het lage rentetarief is van toepassing op alle modellen dus of u nu voor een BMW 1 Serie gaat of een BMW X7, het is allemaal mogelijk. Wegrijden in een nieuwe BMW doet u al vanaf €259,- per maand*.

BMW 1 Serie.

Vanaf €259,- per maand*.

Indruk maken doet u in de BMW 1 Serie. Met zijn sportieve verschijning weet hij direct de aandacht op zich te vestigen. Eenmaal plaats genomen achter het stuur geniet u van een ongekende rijervaring waarbij comfort en sportieve prestaties hoog in het vaandel staan. De BMW 1 Serie zelf voor de deur parkeren is al mogelijk vanaf €259,- per maand*.

 

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen dan kunt u via onderstaande button contact met ons opnemen. 

BMW 2 Serie Gran Coupé.

Vanaf €279,- per maand.

Compleet nieuw in het aanbod van BMW; de BMW 2 Serie Gran Coupé. Met zijn opvallende looks en sportieve vierdeurscoupé design valt de BMW 2 Serie Gran Coupé direct op. Zijn ongekende wendbaarheid maakt hem de perfecte reisonderweg. Instappen kan al vanaf €279,- per maand* op basis van Financial Lease. 

 

Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan.

BMW 3 Serie.

Vanaf €329,- per maand.

Al meer dan veertig jaar is de BMW 3 Serie dé sportiefste premium sedan in zijn segment. Dit wordt nog eens benadrukt door de strakke lijnen. Het interieur van de BMW 3 Serie is zorgvuldig vormgegeven en zorgt voor een verfijnde uitstraling.

 

Wilt u in de BMW 3 Serie Sedan rijden dan kan dat al vanaf €329,- per maand* op basis van Financial Lease. Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan en ontdek direct de mogelijkheden.  

Alle modellen.

Staat uw favoriete BMW niet genoemd? Geen probleem. Het scherpe rentetarief is van toepassing op alle BMW modellen. Via onderstaande offerte-aanvraag button kunt u het model van uw voorkeur aangeven en wij zullen dan met u contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. In het opmerkingenveld kunt u aangeven dat het om de 2,99% renteactie gaat.

* Op basis van 48 maanden met een aanbetaling van 25% en een slotsom van 37,5%.

MINI

Ekris MINI

Ontdek alles over MINI.