Ekris-Winterweken-BMW-3-Serie-MINI-Electric-Oprit-mobiel
Ekris-Winterweken-BMW-3-Serie-MINI-Electric-Oprit-mobiel

WINTERWEKEN.

Veilig de winter in met Ekris.

LAAT U NIET VERRASSEN.

HELEMAAL WINTERKLAAR.

De winter is in aantocht en dus wilt u niets liever dan helemaal klaar zijn voor de koudere dagen die er aan zitten te komen. Daarom hebben wij de Ekris Winterweken zodat uw BMW helemaal klaar is voor de wintermaanden. Niet alleen geven wij u belangrijke informatie over hoe u het best voorbereid de winter in kunt gaan, u kunt ook nog eens leuke prijzen winnen. Hoe? Lees dan snel verder.

CONTROLE OP ESSENTIËLE PUNTEN.

WINTERCHECK.

Uw BMW in topconditie met de BMW Wintercheck. Tijdens de Wintercheck controleren wij uw BMW op 20 essentiële punten zodat u in de winter veilig op pad gaat in een goed onderhouden BMW. Plan nu voor € 50,- de Wintercheck bij Ekris en u gaat zorgeloos op weg.

Ekris-Werkplaats-Monteur-werk
BMW-3-Serie-Touring-voorband-sneeuw

VEILIGE KEUZE.

WINTERBANDEN.

Wist u dat winterbanden een veilige en verantwoorde keuze is in de wintermaanden. Winterbanden hebben namelijk een andere rubbersamenstelling vergeleken met de zomerbanden van uw BMW. Hierdoor hebben ze meer grip bij sneeuw, temperaturen onder de 7 graden Celsius en zorgen ze voor een kortere remweg op een glad wegdek.

Heeft u nog geen winterbanden, maar wel interesse in een set winterwielen? Bekijk dan eens ons aanbod en profiteer van kortingen oplopend tot wel 15%. Heeft u al winterbanden en wilt u de wissel inplannen? Maak dan direct een afspraak in onze werkplaatsplanner.

CADEAUTJE!

ADVENTSKALENDER.

Het jaar leuk afsluiten doet u bij Ekris op ons Instagram kanaal. Wij hebben namelijk onze eigen ‘Adventskalender’ met leuke prijzen die u kunt winnen. Houd onze Instagram Stories goed in de gaten om deel te nemen en wie weet geeft u uzelf een mooi decembercadeautje.

Website Adventskalender BMW