Welkom bij Ekris!

Video

OVER EKRIS.

HOE HET ALLEMAAL BEGON.

Ekris is een echt familiebedrijf opgericht in 1939. In 1957 worden de deuren van de eerste garage van Ekris geopend, dan nog in Scherpenzeel aan de Marktstraat. Vier jaar later, in 1961, wordt Ekris officieel partner van BMW en start de verkoop van BMW modellen in Scherpenzeel. 

 

In 1984 is het tijd voor een tweede Ekris vestiging. Er wordt gekozen voor Veenendaal als vestigingsplaats. Acht jaar later, in 1992, wordt de nieuwbouw in Veenendaal geopend. In de tussentijd is er in 1987 ook een derde Ekris vestiging bij gekomen in Nijkerk.

 

In 1994 komt er een einde aan een tijdperk van 55 jaar. De Ekris vestiging in Scherpenzeel gaat namelijk dicht. Daar tegenover staat het openen van een nieuwe vestiging in Arnhem in 1995. In 1999 en 2000 komen daar nog eens twee vestigingen bij. Eén in Zeist en één in Utrecht. 

 

In 2013 opent Ekris de BMW vestiging in Lelystad. Daarmee heeft Ekris zes BMW vestigingen waar u terecht kunt met uw BMW of voor een nieuwe of gebruikte BMW.

Ekris Scherpenzeel

NIEUWS OVER EKRIS.

Ekris Webshop

Op zoek naar toffe accessoires voor uw BMW om deze nog net even wat verder te personaliseren? Neem eens een kijkje in de Ekris BMW Webshop. Ook voor onderdelen en lifestyle producten.

Bekijk aanbod

Ekris & Vitesse.

Ekris BMW & MINI maakt een transfer naar Vitesse. Met ingang van dit seizoen is Ekris namelijk de autopartner van de Arnhemse voetbalclub Vitesse. 💛🖤

Ontdek meer

Rijtje van 5'jes.

Is het geen prachtig beeld. Dit rijtje BMW 5 Series was onlangs te gast bij Ekris BMW in Veenendaal voor een speciale fotoshoot. Wij genieten nog even na van de beelden. U ook?

Blik terug

Speciale levering.

Een mooie en speciale aflevering voor het team van Ekris Fleetsales. Op maandag 7 september werden er maar liefst 200 elektrische BMW en MINI modellen afgeleverd aan EY Nederland. 

Lees verder

BMW E28 Hennarot

DE BMW CLASSIC VAN...

Wilco Beijer.

Bij Ekris BMW zijn wij niet alleen dol op de allernieuwste BMW modellen, maar ook BMW Classics en Youngtimers weten onze harten te stelen. Zo ook de BMW E28 van Wilco Beijer in Hennarot. Een prachtige auto met een geweldig verhaal. Bekijk de gave beelden en lees het hele verhaal van Wilco na de klik op onderstaande button.

Van onze social kanalen.

Facebook en Instagram.

Heeft u geen Social Media accounts, maar vindt u het wel erg leuk om te zien wat voor gave beelden Ekris BMW allemaal plaatst? Dan kunt u ons ook gewoon op deze pagina volgen, want hier plaatsen wij onze leuke social media content. Zo kunt u zonder account toch volgen wat wij allemaal doen!

FACEBOOK.

 

BMW 330e.

Verlaagd op speciaal verzoek.

Is dit niet even gaaf?! Deze BMW 330e is uniek en dat heeft niets met de kleur te maken. Deze hybride BMW 3 Serie is namelijk verlaagd en dat is wat hem zo uniek maakt. Af-fabriek zijn er namelijk geen verlagingssets voor de BMW 330e beschikbaar en daarom heeft Cobra Suspension op speciaal verzoek deze BMW 330e verlaagd. Het resultaat mag er zeker zijn als u het aan ons vraagt.

Schadeherstel bij Ekris.

U bent natuurlijk enorm zuinig op uw BMW, maar soms zit een ongeluk in zo'n klein hoekje dat u er niets meer aan kunt doen. Ook dan is Ekris BMW het adres waar u terecht kunt. Twee van onze vestigingen zijn namelijk gespecialiseerd in schadeherstel. Bij Ekris Flevoland en Ekris Veenendaal wordt uw BMW na schade weer als nieuw opgeleverd door onze schadeherstel experts. 

 

Bent u benieuwd welke schade onze experts allemaal kunnen herstellen? Neem dan een kijkje op onze schadeherstel pagina. 

BMW 1 Serie Schadeherstel

Waar zit Ekris?

Bekijk hier waar u ons kunt vinden!

U kunt Ekris BMW vinden in Arnhem, Lelystad, Nijkerk, Utrecht, Veenendaal en Zeist. Wij staan altijd voor u klaar, of u nu komt voor een nieuwe of gebruikte BMW, een werkplaatsafspraak of voor een leuk BMW souvenir voor thuis. U kunt bij ons altijd terecht.

MINI
Ekris MINI

Ekris MINI

Ontdek alles over MINI.