De nieuwe BMW 5 Serie Sedan

Nu in de showroom bij Ekris.

De nieuwe BMW 5 Serie Sedan

Nu bij Ekris

De nieuwe BMW 5 Serie Sedan

Nu bij Ekris

De nieuwe BMW 5 Serie Sedan

Plan uw proefrit

Plan uw proefrit

Nieuwe BMW 5 Serie 2017

Vol innovaties

De nieuwe BMW 5 Serie Sedan is begin 2017 geïntroduceerd, en is reeds te bewonderen in onze showrooms. BMW maakt rijden geweldig en de gloednieuwe BMW 5 Serie bewijst dat wederom. Zijn dynamische en elegante design maakt direct indruk. Zijn bijzondere rijdynamiek is nóg nadrukkelijker aanwezig dankzij de lichtgewicht carrosserie en diverse assistentiesystemen. De standaarduitrusting is aanzienlijk ruimer met onder meer:

  • LED koplampen
  • BMW Display Key
  • ConnectedDrive Services

 

Op bijna alle modellen is de Steptronic transmissie standaard geworden. Daarnaast is de nieuwe BMW 5 Serie Sedan maar liefst 100 kilo lichter dan zijn voorganger. Lees hieronder meer over de BMW 5 Serie Sedan!

 

Ook de BMW 5 Serie Touring is nu te bewonderen in onze showrooms.

Interieur BMW 5 Serie Sedan 2017

In het interieur van de nieuwe BMW 5 Serie Sedan bevindt u zich in een uiterst luxe en comfortabele omgeving. U heeft keuze uit een breed aantal assistentiesystemen waarmee BMW de eerste stappen richting autonoom rijden maakt! Ook is de nieuwe BMW 5 Serie Sedan optioneel uit te rusten met Driving Experience Control waarbij u als bestuurder zelf het rijprogramma kiest. 

 

Binnenin de BMW 5 Serie Sedan vindt u tal van innovaties waaronder het nieuwe iDrive systeem die alle infotainment-, navigatie-, en telefoonfeatures op een 10,2 inch display weergeeft. Met een simpele handbeweging kiest u zelf welke infotainmentopties u in het scherm ziet. De zogenaamde ´Live tegels´ zijn altijd voorzien van alle actuele informatie. Dankzij Gesture Contorl kunt u zelfs zonder het scherm aan te raken diverse functies bedienen! Ervaar het zelf tijdens een proefrit met de nieuwe BMW 5 Serie of bekijk onze actuele voorraad.

 

Prijs BMW 5 Serie Sedan

De BMW 5 Serie is leverbaar met diverse motoriseringen en opties. U kunt uw auto geheel naar wens samenstellen dankzij het brede keuze aan opties. Download hieronder de prijslijst.

 

Download prijslijst

 

slide
slide
slide
slide
slide

Motoren BMW 5 Serie Sedan 2017

Benzinemotoren 

De nieuwe BMW 5 Serie Sedan is leverbaar met diverse benzine- en dieselmotoren die allen beschikken over de nieuwste BMW TwinPower Turbo techniek. De combinatie van uitstekende prestaties en uitmuntende efficiency is nergens anders zo sterk. De nieuwe drie- en viercilinder-in-lijn benzinemotoren zijn beschikbaar in diverse versies:

  • BMW 520i met 138kW / 184pk 
  • BMW 530i met 185 kW / 252pk 
  • BMW 530e met 135kW / 184pk
  • BMW 540i met 250kW / 340pk 
  • BMW M550i met 340kW / 462pk

 

Dieselmotoren

Ook de prestaties van de gloednieuwe dieselmotoren zijn gerust indrukwekkend te noemen. De viercilinder-in-lijn dieselmotor die de 520d aandrijft levert een vermogen van 140kW / 190pk. Het gemiddelde brandstofverbruik en de gemiddelde CO2-emissie bedragen 4,1 l/100 km* en 108 g/km met de handgeschakelde versnellingsbak en respectievelijk 4,0 l/100 km* en 107 g/km indien voor de 8-traps Steptronic automaat wordt gekozen. 

 

De zescilinder-in-lijn diesemotor die de BMW 530d aandrijft levert maar liefst 195 kW / 265 pk. Toch bedraagt het gemiddelde brandstofverbruik slechts 4,5 l/100 km*!

 

*Cijfers volgens de EU-testcyclus, afhankelijk van de bestelde bandenmaat.

 

M550d en M550i xDrive

De meest succesvolle zakensedan ter wereld is ook leverbaar als ultiem M Performance-model. De M550d (diesel) xDrive is uitgerust met een krachtige zescilinder dieselmotor die maar liefst 294kW / 400pk levert! De M550i (benzine) is uitgerust met een krachtige benzinemotor die maar liefst 340kW/ 462pk levert! Aan het exterieur is direct te zien dat dit een bijzondere BMW 5 Serie betreft. De opvallend grote grille, het speciale bumper design en de diverse extra lucht-inlaten maken direct indruk. Het speciale M Sportonderstel geeft de M550d en M550i xDrive extra sportieve rij-eigenschappen. Heeft u belangstelling voor deze bijzonder BMW 5 Serie? Neem contact op met één van onze vestigingen!

 

Plug-in Hybride

De BMW 530e Plug-in Hybride is uitgerust met indrukwekkende iPerformance techniek. De combinatie van een eDrive electric drive-concept en een viercilinder benzinemotor zorgt voor een vermogen van 185kW/ 252pk en een CO²-uitstoot van slechts 46g/km! 

Een overzicht van alle innovaties

slide

BMW Display Key

Met de BMW Display Key kunt u de status van uw BMW 5 Serie bekijken en via het geïntegreerde Touch Display allerlei functies bedienen. Zo kunt u de tijd, de inhoud van de tank en de actuele actieradius, serviceaanwijzingen en de status van de centrale vergrendeling, de zijruiten en het glazen dak aflezen. Daarnaast kunt u via de BMW Display Key de uitrustingen Remote Controlled Parking en interieurvoorverwarming bedienen.

 

 

slide

Park Assistant Plus

Met de uitrusting Driving Assistant Plus kunt u belangrijke taken aan de BMW 5 Serie toevertrouwen: hij maakt autonoom rijden mogelijk in situaties zoals files, langzaamrijdend verkeer of lange ritten.

slide

Bedieningsconcept

Exceptioneel display-/bedieningsconcept; het nieuwste generatie iDrive systeem met 10,25-inch touchscreen. Voertuigsystemen te bedienen met de Controller knop, touchscreen, spraak of via BMW Gesture Control (gebarenbediening). De grote buttons op het touchscreen geven toegang tot de onderliggende pagina’s. De content wordt voortdurend bijgewerkt en de zes blokken zijn ook naar eigen voorkeur te rangschikken.

slide

Integral Active Steering

Nieuw onderstel met nieuwe dempertechnologie en een lichtgewicht remsysteem. Rijdynamiek van ongekend hoog niveau binnen zijn klasse, dankzij onder meer BMW xDrive intelligente vierwielaandrijving dat voor het eerst met Integral Active Steering gecombineerd kan worden.

Actuele voorraad

Nieuwe BMW 5 Serie