BMW Vision iNEXT.

Visie op de toekomst.

BMW Vision iNEXT.

BMW Vision iNEXT.

Hoe ziet de auto van de toekomst er uit en hoe creëert u onderweg hetzelfde veilige en ontspannen gevoel als thuis? De BMW Vision iNEXT is een voorstelling van hoe die twee werelden samenkomen in één auto. De BMW Vision iNEXT is niet alleen volledig elektrisch, maar ook nog eens in hoge mate autonoom. Hiermee ontstaat een nieuwe definitie van autonoom rijden waarmee ook het interieur van de auto een nieuwe invulling krijgt. Niet alleen innovatief en esthetisch, maar ook een plek waar u kunt ontspannen en waar u zelf kiest hoe u de tijd in de auto gaat doorbrengen.

PLACE TO BE.

Het interieur in de BMW Vision iNEXT is de plek waar u wilt plaatsnemen. Het interieur nodigt uit door een samenspel van edelhout, handgeweven Jacquardstof en Alcantara in de kleur Purus Rosé. Het interieur is een meubelachtige omgeving met open vormgeving. Bijzonder in het interieur is de ogenschijnlijk zwevende Coffee Table. Het oppervlak van hout met open poriën en Jacquardstof ligt op een verlichte schaal van kristalglas die doorloopt tot achterin. Hierdoor wordt de ontspannen loungesfeer nog extra benadrukt. 

slide
slide
slide

EEN VISIE VORMGEGEVEN.

Het wordt direct duidelijk. De BMW Vision iNEXT is zijn tijd ver vooruit. Grote oppervlakken en exacte lijnen, deels voorzien van blauwe lichtaccenten, zorgen ervoor dat het lijkt alsof de auto uit één stuk is vervaardigd. Opvallen doet u met de carrosseriekleur in Liquid Greyrose Copper. Deze kleur verloopt van warm koper naar donkerroze en zorgt zelfs bij stilstand voor een dynamische uitstraling. De voorruit loopt naadloos over in het grote panoramadak waardoor het interieur nog opener oogt. 

slide
slide
slide

HIGH-TECH.

Altijd aanwezig, maar vrijwel onzichtbaar. De enige displays bevinden zich op het eerste gezicht in het dashboard. Andere displays of toetsen zijn niet zichtbaar. In de toekomst staat de mens voorop en niet de technologie waardoor oppervlakken zoals hout of stof bedienbaar worden via gebaren of spraakbesturing. Hierdoor worden technologieën zichtbaar wanneer de bestuurder of passagiers daar behoefte aan hebben.

slide
slide
slide
Intelligent materiaal.

Intelligent materiaal.

De BMW Vision iNEXT leest van uw vingertoppen af wat uw wensen zijn. De Jacquardstof komt tot leven bij aanraking en maakt het mogelijk om de muziekweergave te bedienen met gebaren die visueel worden geaccentueerd door LED lichtjes die oplichten onder de stof. Shy Tech laat onopvallende oppervlakken in een handomdraai veranderen in bedieningselementen.

Intelligent Personal Assistant.

Intelligent Personal Assistant.

Waar u ook gaat, de Intelligent Personal Assistant is altijd in de buurt via spraakcommando’s. De visionaire technologie kent alle functies van de auto en geeft u interactief advies. In de loop der tijd past dit systeem zich zelfs aan naar uw gedrag. Tevens is de Intelligent Personal Assistant naadloos te koppelen aan het digitale ecosysteem van BMW. Hierdoor kunnen bestuurders bijvoorbeeld hun Smart Home-systemen bedienen. 

Intelligent Beam.

Intelligent Beam.

Een toekomstgerichte doorontwikkeling van huidige beeldschermen. Dat is Intelligent Beam in de BMW Vision iNEXT. Deze technologie maakt gebruik van interactie projectievlakken in het interieur en zou zelfs op den duur alle displays kunnen vervangen. Dit intelligente licht herkent object en volgt deze objecten. Zo kan je bijvoorbeeld de tekst in een gedrukt boek aanvullen met afbeeldingen, bewegende content en interactieve graphics welke allemaal door aanraking bediend worden. Dynamische ‘projection mapping’ zorgt ervoor dat de betreffende content altijd op een juiste wijze wordt weergegeven. Zelfs wanneer het oppervlak in beweging is. 

MEER INFORMATIE.

De BMW Vision iNEXT blijft niet alleen bij de visie. Vanaf 2021 zal de BMW Vision iNEXT geproduceerd gaan worden in de BMW Fabriek in Dingolfing. Dankzij BMW eDrive heeft de BMW iNEXT een actieradius van meer dan 600 kilometer*.

 

Wilt u meer informatie over de BMW Vision iNEXT? Stel gerust uw vraag via het contactformulier en wij geven u graag antwoord.

 

*Actieradius berekend op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus. Alle gegevens met betrekking tot prestaties, verbruik, emissies en actieradius zijn onder voorbehoud.

MINI

Ekris MINI

Ontdek alles over MINI.