BMW iX3.

Pre-order nu!

DE BMW iX3.

Elektrisch rijplezier zonder compromis.

De BMW iX3 Concept is een designstudie van BMW. De eerste volledig elektrische SUV, uitgerust met eDrive technologie en een krachtige accu van meer dan 70kWh. Dit geeft het studiemodel een actieradius van ruim 400 kilometer en een laadtijd van minder dan 30 minuten. Het volledig elektrische BMW model wordt verwacht eind 2020.

 

Pre-order nu!

Als eerste rijden in de BMW iX3? Pre-order direct en wij reserveren een productieplek voor u. Zo rijdt u gegarandeerd als één van de eersten in Nederland rond in de volledig elektrische BMW iX3. 

slide
slide
slide
slide

KRACHTIGE ELEKTROMOTOR.

400 kilometer actieradius.

De BMW Concept iX3 is de voorbode van de samensmelting van het veelzijdige rijplezier met lokaal emissievrije aandrijving. De vijfde generatie van de elektromotor die voor de SAV is ontwikkeld, heeft een vermogen van meer dan 200 kW (270 pk). De eveneens voor dit model ontwikkelde hoogspanningsbatterij heeft een nettocapaciteit van meer dan 70 kWh, wat genoeg is om de volledig elektrische SAV een actieradius te geven van meer dan 400 kilometer in de WLTP-testcyclus. Een ander kenmerk van de hoogspanningsbatterij voor de vijfde generatie van de eDrive technologie is zijn geoptimaliseerde laadvermogen. Het energie-opslagsysteem is voorzien van een nieuw ontwikkelde Charging Control Unit en is ontworpen voor snelladers die tot 150 kW genereren. De hoogspanningsbatterij kan in slechts 30 minuten worden opgeladen bij zo’n snellaadstation.

slide
slide
slide

ONDERSCHEIDEND DESIGN.

Aerodynamische vormgeving.

Het BMW logo en de nierengrille tonen de banden met het merk BMW i. De gesloten grille vermindert de luchtweerstand en biedt dus aerodynamisch voordeel. De BMW i-Blue contouren zetten het thema BMW i Vision Dynamics voort. Andere kenmerken van de BMW Concept iX3 zijn de BMW i Blue accenten rond het merklogo op de grille en langs de dorpels en een diffuser in carrosseriekleur, geïntegreerd in het paneel onder de achterbumper. Deze stijlelementen contrasteren scherp met de matte carrosseriekleur Moonstone Silver. De conceptauto is verder voorzien van lichtmetalen wielen van een aerodynamisch geoptimaliseerd design.