Opladen op uw werk.

Op en top efficiƫnt.

Opladen op uw werk.

Gebruikt u uw elektrische of plug-in hybride BMW vooral voor woon-werk verkeer dan kunt u uw BMW ook opladen terwijl u aan het werk bent. Hiervoor kunt u gebruik maken van openbare laadpunten of laadstations die bij uw werkgever aanwezig zijn. Via de BMW Charging App, uw navigatiesysteem en de my BMW app kunt u eenvoudig openbare laadpunten in de omgeving van uw werkplek vinden.

 

Naast de BMW Charging Card wordt uw elektrische of hybride BMW standaard geleverd met de laadkabel professional. Met deze laadkabel kunt u gemakkelijk uw BMW opladen bij openbare laadpunten en door middel van de laadpas kunt u het opladen van uw BMW starten. Het opladen op het werk van uw BMW wordt daarmee wel erg eenvoudig.

BMW iX3 Grijs achterkant laadpaal blauw

OPLAADMOGELIJKHEDEN VOOR WERKGEVERS.

Heeft u werkgever nog geen eigen laadstation, maar staat een eigen laadstation wel op het wensenlijstje? In samenwerking met Eneco eMobility zijn tal van oplossingen denkbaar om ervoor te zorgen dat het opladen van uw BMW op het werk nog makkelijker wordt.

 

Denk hierbij aan speciale oplaad-software zoals AC/DC laadpalen, Wallboxen of andere stopcontacten, maar ook aan afrekeningsmogelijkheden voor het thuis en onderweg opladen van dienstauto’s.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het opladen van uw BMW op het werk? Neem dan contact met ons op en wij geven u graag antwoord op uw vragen.

MINI
Ekris MINI

Ekris MINI

Ontdek alles over MINI.