Zakelijk elektrisch rijden.

De bijtelling.

Vanaf 1 januari 2019 geldt het bijtellingspercentage van 4% nog steeds voor elektrische voertuigen met een cataloguswaarde tot € 50.000,-. Over het bedrag boven de € 50.000,- betaalt u het reguliere bijtellingspercentage van 22%. De BMW i3 is verkrijgbaar vanaf            € 42.007,- en valt dus volledig in de 4% bijtellingscategorie. 

Met BMW Operational lease rijdt u de BMW i3 al vanaf € 499,- per maand. Dit is op basis van 48 maanden en 15.000 km per jaar.

 

Vervangend vervoer tijdens vakantie.

Met de BMW i3 maakt u een bewuste keuze voor duurzame mobiliteit. Milieuvriendelijk en met een voordelig energieverbruik. Maar wat als u af en toe een andere auto nodig hebt, voor een zakenreis of vakantie? Dan kunt u uw BMW i3, voor een periode van tenminste drie dagen, omruilen voor een compleet uitgeruste BMW of MINI. Afhankelijk van uw plannen, kunt u de auto ook uitrusten met een trekhaak of dakkoffer.

 

Ter vergelijking, het bijtellingsvoordeel dat u heeft met een BMW i3 ten opzicht van een 3-serie kan al snel oplopen naar €3000,-. Dit betekent dat u, uitgaande van een huurprijs van €100,- per dag al voor 30 dagen een auto kunt huren. Hier hebben wij het nog niet eens over andere financiële voordelen, zoals brandstof of wegenbelasting, die u heeft met het rijden van een i3.

BMW i3 als deelauto.

Heeft u afwisselend behoefte aan mobiliteit binnen uw bedrijf? Denk er dan eens over na om een elektrische deelauto in te zetten! In 2018 lanceerde Ekris het eerste deelautoconcept bij Creative Valley in Nieuwegein. Medewerkers die een werkplek huren bij Creative Valley kunnen gebruik maken van de BMW i3 voor € 4 per uur ex btw met een maximum van € 39 per dag. Per kilometer betalen zij € 0,25. Bent u benieuwd naar de flexibele deelauto-oplossingen voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact op met onze BMW i Adviseurs.