Give us the 5!

Icoon van een auto.

Give us the 5!

BMW 5 Serie.

Een icoon in beeld.

De BMW 5 Serie kent vele generaties. De 7e generatie is in aantocht en wordt half juli geïntroduceerd. Hoewel het geen compleet vernieuwd model is maar een “Life Cycle Impuls” zoals BMW het omschrijft, zien we wel een aangescherpt design met een nieuwe uitstraling.

Brede groep liefhebbers.

De BMW 5 Serie is ongetwijfeld een van de meest gewaardeerde modellen van BMW. Van oorsprong een luxe, statige auto die veel mensen aanspreekt. Een toegankelijke autoriteit; groter en ruimer dan de BMW 3 Serie maar voor velen toegankelijker dan de BMW 7 Serie. Dat maakt dat de BMW 5 Serie ook een brede groep liefhebbers trekt.

Evolutie in beeld.

Ekris wil de evolutie van de BMW 5 Serie graag in beeld brengen. Daarom zijn wij op zoek naar de mooiste modellen per generatie. Hieronder vindt u een overzicht van de generaties:

 

  • E12 (1972-1981)
  • E28 (1981-1988)
  • E34 (1988-1996)
  • E39 (1995-2003)
  • E60 (2003-2010)
  • F10 (2010-2017)
  • G30 (2017-heden)

 

Heeft u een van deze BMW 5 Serie modellen of kent u iemand met een dergelijke auto? Meld u dan aan! De mooiste brengen we in beeld voor onze portretserie. Bij voorkeur zijn het modellen in originele (concours) staat.

 

Praktische informatie.

De fotosessie staat gepland op zaterdag 4 juli in Veenendaal, het is daarom wel belangrijk dat u die dag beschikbaar bent. U kunt zelf uw auto klaarzetten en we zullen uiteraard zeer zorgvuldig met de auto’s omgaan waarbij we ons houden aan de RIVM regels.  Als we uw auto inzetten voor de foto dan ontvangt u uiteraard een leuke attentie van ons als dank.

 

Aanmelden

Aanmelden kan per mail naar info@ekris.nl of via onderstaande button. Wij ontvangen graag uw gegevens (naam en telefoonnummer) en foto's van uw auto. Wij zullen z.s.m. en in elk geval voor 1 juli a.s. laten weten of we uw auto graag willen gebruiken voor de foto.

MINI

Ekris MINI

Ontdek alles over MINI.