Financial Lease.

Zakelijk uw BMW financieren.

Financial Lease.

Wilt u uw BMW zakelijk financieren dan heeft u bij ons keuze uit twee financieringsvormen. Gaat u voor zekerheid met BMW Financial Lease of geeft u de voorkeur aan flexibiliteit met BMW Executive Plan? Wij geven u graag meer informatie over beide financieringsvorm zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

BMW Financial Lease.

Gaat u voor BMW Financial Lease dan kiest u voor zekerheid met een vaste rente en een vaste looptijd. BMW Financial Lease is interessant voor de zakelijke BMW rijders die de BTW kunnen verrekenen. Dit omdat de investering buiten de normale bedrijfsfinanciering gehouden kan worden. Verdere voordelen zijn onder meer:

 

 • Maandbedrag kan verder verlaagd worden met aanbetaling en/of slotsom.
 • De BMW staat op de bedrijfsbalans.
 • Rente- en afschrijvingskosten zijn fiscaal aftrekbaar.
 • Vaste looptijd en rente waardoor de kosten budgetteerbaar zijn.
 • Onderhoud, reparatie, houderschapsbelasting en verzekering in eigen beheer.
 • Onbeperkt aantal kilometers.

 

 

BMW-X6-Front

BMW Executive Plan.

Bent u ondernemer en kunt u de BTW verrekenen dan is het BMW Executive Plan de meest flexibele oplossing die aansluit op uw wensen. Dit komt namelijk door de variabele rente, variabele looptijd en de mogelijkheid om het contract na betaling van het openstaande saldo op elk gewenst moment te beëindigen zonder bijkomende kosten. In het kort de voordelen:

 

 • Flexibiliteit door variabele rente en looptijd.
 • Maandbedrag is verder te verlagen door aanbetaling en/of slotsom.
 • Tussentijds extra aflossen is kosteloos mogelijk.
 • BMW staat op uw bedrijfsbalans.
 • Rente- en afschrijvingskosten zijn fiscaal aftrekbaar.
 • Onderhoud, reparatie, houderschapsbelasting en verzekering in eigen beheer.
 • Onbeperkt aantal kilometers.

 

 

 

BMW-2-Serie-Gran-Coupé-blauw-parkeerdek

NIEUWE BMW FINANCIEREN.

Een nieuwe BMW kunt u tijdelijk bij ons financieren tegen het zeer scherpe rentetarief van 2,99% u daarbij een Top Cover verzekering afsluit. Met een Top Cover verzekering is uw nieuwe BMW volledig gedekt en hoeft u zich geen zorgen te maken.

 

 

Zonder deze verzekering betreft het rentepercentage bij financiering van een nieuwe BMW 3,99%.

BMW OCCASION FINANCIEREN.

Kiest u ervoor om een BMW occasion bij ons te gaan financieren dan kunt u deze tijdelijk financieren tegen het scherpe rentetarief van 4,99% als u daarbij een Top Cover verzekering afsluit. Met een Top Cover verzekering is uw BMW Occasion volledig gedekt met een WA + Volledig Casco dekking.

 

Gaat u voorkeur uit naar financieren zonder het afsluiten van een Top Cover verzekering dan betreft het rentepercentage 5,99%.

Financieren nieuwe BMW: De rente van 2,99% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe BMW. Zonder verzekering is de rente 3,99%. Deze actie is geldig tot en met 23 augustus 2020.

 

Financieren BMW occasion: De rente van 4,99% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een BMW occasion. Zonder verzekering is de rente 5,99%. Deze actie is geldig tot en met 30 september 2020.

 

De BMW Top Cover verzekering dient voor minimaal één jaar te worden afgesloten om gebruik te maken van bovenstaande actierentes. Indien u een overeenkomst aangaat tegen het actietarief, maar geen BMW Top Cover verzekering afsluit, dan hebben wij het recht de rente met terugwerkende kracht aan te passen naar het regulier geldende rentetarief. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door BMW Financial Services. Rentestand 25 juni 2020.

 

De bedragen in de krediettabel (rekenvoorbeeld) zijn indicatief op basis van een nieuwe BMW incl. btw en bestaan uit rente en aflossing, op basis van BMW Private Finance. BMW Private Finance is een product van BMW Financial Services bv. BMW Financial Services bv is een bij de AFM onder nummer 12012866 geregistreerde kredietaanbieder. Ingeschreven bij de KvK onder nummer 27130693.

 

BMW Financial Lease is een product van BMW Financial Services bv.

MINI
Ekris MINI

Ekris MINI

Ontdek alles over MINI.