Private Finance.

Financier uw nieuwe BMW particulier.

Private Finance.

Private Finance.

Ontdek de voordelen.

Kiest u voor BMW Private Finance dan kiest u voor zekerheid en weet u vooraf waar u aan toe bent. Benieuwd naar wat de voordelen zijn van Private Finance? Wij zetten ze graag voor u op een rij:

 

  • U gaat uw BMW terugbetalen tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rentetarief.  
  • Na betaling van de laatste termijn bent u eigenaar van de BMW.
  • U kunt zowel een nieuwe als een gebruikte BMW privé financieren.
  • Het aantal kilometers dat u rijdt kent geen beperking.
  • Tussentijds aflossen is mogelijk tegen betaling.
  • U kunt het maandbedrag verder verlagen met een aanbetaling en/of slotsom.
  • Onderhoud, reparatie, houderschapsbelasting en verzekering houdt u in eigen beheer.

Mogelijkheden.

NIEUWE BMW FINANCIEREN.

Een nieuwe BMW kunt u tijdelijk bij ons financieren tegen het zeer scherpe rentetarief van 2,99% u daarbij een Top Cover verzekering afsluit. Met een Top Cover verzekering is uw nieuwe BMW volledig gedekt en hoeft u zich geen zorgen te maken.

 

 

Zonder deze verzekering betreft het rentepercentage bij financiering van een nieuwe BMW 3,99%.

BMW OCCASION FINANCIEREN.

Kiest u ervoor om een BMW occasion bij ons te gaan financieren dan kunt u deze tijdelijk financieren tegen het scherpe rentetarief van 4,99% als u daarbij een Top Cover verzekering afsluit. Met een Top Cover verzekering is uw BMW Occasion volledig gedekt met een WA + Volledig Casco dekking. 

 

Gaat u voorkeur uit naar financieren zonder het afsluiten van een Top Cover verzekering dan betreft het rentepercentage 5,99%.

Rekenvoorbeeld.

Contante waarde (aanschafprijs): € 35.000,00
Contante aanbetaling (aanbetaling): € 8.750,00
Totale kredietbedrag: € 26.250,00
Duur van de kredietovereenkomst (maanden): 48
Jaarlijkse kosten percentage: 2,99%
Termijnbedrag: € 323,16
Slotsom: € 13.125,00
Totale door u te betalen bedrag: € 28.636,59
Vaste debetrente voet: 2,99%

Financieren nieuwe BMW: De rente van 2,99% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe BMW. Zonder verzekering is de rente 3,99%. Deze actie is geldig tot en met 23 augustus 2020.

 

Financieren BMW occasion: De rente van 4,99% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een BMW occasion. Zonder verzekering is de rente 5,99%. Deze actie is geldig tot en met 30 september 2020.

 

De BMW Top Cover verzekering dient voor minimaal één jaar te worden afgesloten om gebruik te maken van bovenstaande actierentes. Indien u een overeenkomst aangaat tegen het actietarief, maar geen BMW Top Cover verzekering afsluit, dan hebben wij het recht de rente met terugwerkende kracht aan te passen naar het regulier geldende rentetarief. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door BMW Financial Services. Rentestand 25 juni 2020.

 

De bedragen in de krediettabel (rekenvoorbeeld) zijn indicatief op basis van een nieuwe BMW incl. btw en bestaan uit rente en aflossing, op basis van BMW Private Finance. BMW Private Finance is een product van BMW Financial Services bv. BMW Financial Services bv is een bij de AFM onder nummer 12012866 geregistreerde kredietaanbieder. Ingeschreven bij de KvK onder nummer 27130693.

 

BMW Financial Lease is een product van BMW Financial Services bv.

MINI
Ekris MINI

Ekris MINI

Ontdek alles over MINI.