BMW 3 Serie Touring Operational lease.

Vanaf € 729,-* per maand.

BMW 3 Serie Touring Operational lease.

Een gespierde sportieve atleet, zo toont de nieuwe BMW 3 Serie Touring. Strakke, scherpe lijnen en een dynamische vormgeving. U rijdt een gloednieuwe BMW 3 Serie Touring vanaf € 729,-* per maand met BMW Operational Lease. De kosten zoals onderhoud, verzekering, afschrijving en wegenbelasting zijn inbegrepen.  

 

Rijk uitgerust.

De nieuwe BMW 3 Serie Touring is standaard rijk uitgerust met o.a.:

  • Park Distance Control Vóór en Achter
  • Cruise Control
  • BMW ConnectedDrive
  • Elektrisch verwarmbare en verstelbare buitenspiegels
  • Airconditioning 
  • Multifunctioneel met leder bekleed stuurwiel 
  • Regen- en lichtsensor
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding 

BMW 3 Serie Touring.

De nieuwe BMW 3 Serie Touring is er vanaf € 729,-* per maand met BMW Operational Lease.

slide
slide
slide

HOE WERKT BMW OPERATIONAL LEASE?

Zekerheid voor een vast bedrag per maand

U rijdt een nieuwe BMW en betaalt hiervoor een vast bedrag per maand. Bij dit bedrag is zo goed als alles inbegrepen. Vooraf maken we heldere afspraken over het maandbedrag, de looptijd – 12 tot 60 maanden – en het aantal kilometers. Zo kunt u de kosten goed budgetteren.

 

De leasemaatschappij is juridisch en economisch eigenaar van de BMW. De auto staat dus niet op uw bedrijfsbalans, waardoor u meer ruimte heeft om te investeren. Ook draagt u niet het restwaarderisico. Na afloop van de leaseovereenkomst biedt de leasemaatschappij u de mogelijkheid om de BMW te kopen.

 

Altijd de beste service en mobiliteit
U kunt er bij BMW Operational Lease op rekenen dat alles tot in de puntjes voor u is geregeld. Wij bieden u optimale service die u zelf kunt uitbreiden. Bijvoorbeeld met vervangend vervoer en een tankpas.

*Bovenstaand leasetarief is excl. btw, brandstof en vervangend vervoer en is gebaseerd op een Full Operational Lease met een looptijd van 48 maanden en een kilometrage van 20.000 km per jaar. Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.