BMW 1 Serie 5-Deurs.

MAAKT INDRUK.

De BMW 1 Serie 5-deurs is compact, sportief en dynamisch. Zijn onmiskenbare sportieve rijeigenschappen en kenmerkende design maken deze BMW 1 Serie de ideale partner voor in de stad. Ook op de snelweg gaat de BMW 1 Serie 5-deurs geen uitdaging uit de weg. Dankzij geavanceerde technologie en diverse veiligheidssystemen gaat u altijd met plezier op weg.

slide

Digital Native.

Ervaar de volgende stap van naadloze connectiviteit: met een uitmuntend intuïtief bedieningsconcept, intelligente assistentiesystemen en in deze klasse unieke digitale services die zorgen voor een ongekende rijbeleving. Met de BMW ConnectedDrive app die uw BMW verbindt met uw smartphone, opent zicht een geheel nieuwe manier van agendabeheer en routeplanning, businesscommunicatie en entertainment.

slide

Unieke Performance.

Verovert in no time alle wegen. De BMW 1 Serie 5-deurs overtuigt met een veelvoud aan krachtige motoren, naar keuze met vierwielaandrijving, en een perfecte 50:50 aslastverdeling – voor een adembenemend nauwkeurige handling en een opwindende performance. 

slide

xDrive.

Ook voor de BMW 1 Serie 5-deurs is xDrive beschikaar. Ideaal voor ongunstige rijomstandigheden, met name bij slecht weer: de intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving past zich optimaal aan elke situatie aan. Resultaat: ideale tractie en koersvastheid zorgen voor nog meer rijdynamiek en wendbaarheid.

Interieur.

Het interieur van de BMW 1 Serie 5-deurs biedt ruimte en comfort. Dankzij het innovatieve bedieningsconcept ervaart u de connectiviteit van BMW op uw eigen manier. Het 8,8 inch Control Display biedt tot zes individueel configureerbare live-tegels met veelomvattende functies. Afhankelijk van de uitrusting van uw BMW 1 Serie 5-deurs biedt dit display onder meer 

  • Entertainment
  • Live informatie
  • Communicatiefuncties
  • Navigatie 
  • Apple Carplay 

 

Al deze functies zijn eenvoudig te bedienen via Touch Control. Sla uw handen om het met leder beklede stuurwiel, neem plaats in de comfortstoelen en ervaar het plezier dat de BMW 1 Serie 5-deurs u biedt zelf. 

Rijplezier.

 

De BMW 1 Serie 5-deurs staat garant voor rijplezier! Met zijn sportieve uitstraling, gespierde achterkant en kenmerkende LED verlichting maakt de kleinste BMW direct indruk. De atletisch gevormde wielkuipen, grote spoorbreedte en vergrote uitlaateindpijpen geven een indrukwekkende dynamiek. De BMW TwinPower Turbo technologie zorgt voor een snelle reactie op het gaspedaal en pure euforie. 

Vanafprijs.

De BMW 1 Serie is leverbaar vanaf € 31.114,-. Bekijk de prijslijst voor alle uitvoeringen en prijzen. 

slide
slide
slide

Originele BMW accessoires.

Wilt u de BMW 1 Serie nog sportiever of nog exclusiever maken? Met de orginele BMW accessoires maakt u uw BMW 1 serie geheel naar uw wens.