De Nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer.

Actief onderweg

De nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer biedt nu nog meer stijl en rijplezier. Een dynamische en wendbare BMW die vooral compact en praktisch is. Voor iedereen die actief onderweg is.

 

Kenmerkend design

De grote BMW nierengrille en luchtinlaten in de voorbumper onderstrepen de charismatische uitstraling van de nieuwe 2 Serie Active Tourer. Vernieuwde LED-technologie zorgt voor nog meer zicht en veiligheid. Het dynamische silhouet met horizontale lijnen en gecontoureerde dorpelverbreders geven de nieuwe 2 Serie Active Tourer een sportief en modern karakter. 

Ruimtelijk interieur

De nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer biedt volop ruimte en flexibiliteit. Met maar liefst 1.510 liter aan variabele bagageruimte is er ruimte voor iedere activiteit! De grote portieren en hoge instap zorgen daarnaast voor een welkom gevoel. Optioneel kunt u kiezen voor een zonder aanraking te openen en sluiten bagageklep.

 

 

 

Highlights

slide

Personal Assistant Service

De Personal Assistant Service brengt u met één druk op de knop in contact met een medewerker van het BMW Callcenter. Die zoekt voor u bijvoorbeeld een bepaald restaurant, de dichtstbijzijnde geldautomaat of een nachtapotheek en stuurt de betreffende adresgegevens op verzoek direct door naar het navigatiesysteem van uw BMW.

slide

BMW Head-Up Display

Het full-colour BMW Head-Up Display projecteert voor het rijden relevante gegevens op een scherm in het directe gezichtsveld van de bestuurder en voorkomt daarmee dat diens aandacht wordt afgeleid van de weg en het verkeer. Zo worden onder andere (uitrustingsafhankelijk) de actuele snelheid, aanwijzingen van het navigatiesysteem, de Speed Limit Info met herkenning van inhaalverboden en telefoon- en entertainmentlijsten weergegeven.

slide

Driving Assistant Plus

De uitrusting Driving Assistant Plus zorgt voor aanzienlijk meer veiligheid en comfort. Het omvat de Approach Control Warning met City-remfunctie, de Lane Departure Warning, de grootlichtassistent en de Speed Limit Info, alsmede de met camera werkende Active Cruise Control met Stop & Go-functie en de Traffic Jam Assistant. De Active Cruise Control met Stop & Go-functie houdt zelfstandig de door u gekozen afstand tot de voorligger, regelt automatisch de snelheid tot aan stilstand en accelereert ook weer automatisch zodra het verkeer dit toelaat.

Bereken uw inruilwaarde

Inruilvoorstel aanvragen

Voorraad BMW's

slide
slide
slide
slide

BMW 225xe iPerformance Active Tourer

Plug-In Hybride

De nieuwe BMW 225xe iPerformance Active Tourer zit boordevol energie. Binnen 6,7 seconden sprint hij naar de 100 kilometer per uur en ook het verbruik is zeer gunstig. Met een volledig elektrische actieradius van 41 kilometer combineert de 225x iPerformance Active Tourer efficiëntie met gemak, zowel binnen- als buiten de stad.

 

De BMW 225xe iPerformance Active Tourer wordt aangedreven door een verbrandingsmotor voor de voorwielen en een elektromotor voor de achteras. Afhankelijk van de rijsituatie en de laadtoestand van de hoogvoltage-accu zorgen deze voor de aandrijving, afzonderlijk of gecombineerd. Wanneer alleen de verbrandingsmotor draait, worden de voorwielen aangedreven. De elektromotor drijft de achterwielen aan. Daarmee is de BMW 225xe iPerformance Active Tourer in bepaalde situaties een BMW met xDrive vierwielaandrijving