BMW 2 Serie Cabrio

De sportiefste cabrio in zijn klasse

De BMW 2 Serie Cabrio is een sportieve vrijheid en elegantie. De combinatie van krachtige motoren en exclusieve uitrusting in een vormgegeven interieur. De BMW 2 serie Cabrio is de sportiefste cabrio in zijn klasse. 

slide

Expressieve wielen

De dynamische lichtmetalen velgen vallen vanaf de zijkant gelijk op. De 16" wielen die standaard zijn bij de BMW 2 Serie Cabrio zijn al sportief. Optioneel zijn de 17" lichtmetalen wielen in dubbelspaak styling. Beide hebben een perfecte wegligging.  

slide

Markante achterzijde

De dynamische lichten in L-vormig design net als de verchroomde uitlaateindpijpen. 

slide

Sportieve voorzijde

Het meesst opvallende aan de BMW 2 Serie Cabrio is de sportieve voorzijde. De grote luchtinlaten met geïntergeerde LED mistlampen en de laag geplaatste LED koplampen met de bekende vier ogen zijn duidelijke statements van sportiviteit.  

Altijd verbonden

Met het online entertainment systeem heeft u altijd toegang in uw BMW tot de talloze diensten en slimme apps. Sla uw voorkeurmuzieknummers op in uw persoonlijke bibliotheek. U luistert uw muzieknummers via de 12 speakers van Harman Kardon. 

De BMW 2 Serie Cabrio is leverbaar vanaf € 44.472,-. Bekijk alle varianten en prijzen in de prijslijst.

8-traps Steptronic automaat

Door de goed afstemde overbrengen zorgt de 8-traps Steptronic automaat voor een hoog schakel- en rijcomfort. Dit zorgt ook voor een indrukwekkende dynamiek en een laag brandstofverbruik.

Originele BMW accessoires

Met de BMW originele accessoires kunt u de BMW 2 Serie Cabrio aanpassen op uw levensstijl. Een trekhaak met fietsendrager of passende textiel vloermatten alles behoort tot de mogelijkheden.

 

Bereken uw inruilwaarde

Inruilvoorstel aanvragen

Voorraad BMW's