De vernieuwde BMW 2 Serie Gran Tourer.

Haal alles uit het stadsleven.

Een ware kosmopoliet: de BMW 2 Serie Gran Tourer – dynamisch en zelfbewust, veelzijdig en modern. Straten veranderen in boulevards, waar hij met sportieve gelatenheid overheen rijdt. Daarvoor zorgen de charismatische voorzijde met grote nierengrille en de doorlopende luchtinlaten net zozeer als de grote wielbasis met korte overhangen. In combinatie met de grote portieren belooft de verhoogde daklijn ruimte en comfort. Een auto met een ontspannen zelfverzekerdheid die al bij de eerste aanblik de tongen in beroering brengt. 

 

 

Interieur highlights

slide

PERFECTE SETTING

Het met leder beklede multifunctionele M sportstuurwiel met M logo en geïntegreerde bestuurdersairbag is uitgevoerd met drie spaken. Dankzij de stuurwielrand in leder Walknappa Schwarz met zwart stiksel en extra profilering voor de duimen zorgt het voor een sportief direct stuurgevoel.

slide

LOUNGESTOELEN

Neem plaats in een ambiance van topklasse: de hoogwaardige lederen bekleding Dakota Schwarz past perfect in het smaakvolle interieur. Blauw contraststiksel* en fraai verwerkte perforatie van het leder vestigen exclusieve accenten en brengen het sportieve karakter van de BMW 2 Serie Gran Tourer optimaal tot uiting. 
* Alleen beschikbaar in combinatie met Model M Sport.

slide

OPBERGMOGELIJKHEDEN

Met tal van praktische opbergmogelijkheden en een variabele tweede zitrij biedt de 2 Serie Gran Tourer van voor tot achter optimale flexibiliteit en tot 1.905 l bagageruimte.

Ruimte in overvloed

Sightseeing met een groep van zeven, of met veel bagage op vakantie – de BMW 2 Serie Gran Tourer is paraat voor elk avontuur. Met tal van praktische opbergmogelijkheden en een variabele tweede zitrij biedt hij van voor tot achter optimale flexibiliteit en tot 1.905 l bagageruimte. Met name praktisch voor gezinnen: dankzij de optionele derde zitrij zijn desgewenst zeven zitplaatsen beschikbaar. De BMW 2 Serie Gran Tourer – meer ruimte voor uw leven.

Prijs BMW 2 Serie Gran Tourer

slide
slide
slide
slide

Efficiƫnt en sportief

Door de stad, over het platteland, via de snelweg – in de BMW 2 Serie Gran Tourer wordt elke rit uw favoriete route. Dat ligt niet alleen aan de toerengretige en uiterst efficiënte benzine- en dieselmotoren. Maar ook aan de grote wielbasis en korte overhangen die optimale wendbaarheid mogelijk maken. Samen met de Driving Experience Control, het adaptieve onderstel en de talrijke aerodynamische maatregelen resulteert dit in nauwkeurige en levendige rijeigenschappen die van de weg op zich het doel maken.

 

Van de bijzonder zuinige 3-cilinder dieselmotor tot de toerengretige en koppelsterke 4-cilinder benzinemotor: de BMW 2 Serie Gran Tourer biedt voor elke behoefte de juiste motor. Gemene deler bij alle motoren is de BMW TwinPower Turbo technologie en de consequente optimalisering wat betreft efficiency en rijdynamiek. Dankzij de intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive of de sportief afgestemde 7-traps transmissie met dubbele koppeling is de BMW 2 Serie Gran Tourer een spoorvaste allrounder met optimale rijeigenschappen – altijd bereid om nieuwe wegen in te slaan.