BMW 225xe Active Tourer.

Plug-In Hybrid.

BMW 225xe Active Tourer.

De BMW 225xe Active Tourer combineert efficiëntie met dagelijks gebruiksgemak. Dankzij de innovatieve BMW eDrive technologie rijdt u tot wel 41 kilometer volledig elektrisch! Perfect voor de ritjes in de grote stad. Zijn gecombineerde verbruik ligt op slechts 2,7 liter per 100 kilometer. 

eDrive technologie.

eDrive technologie.

De BMW 225xe Active Tourer is voorzien van eDrive technologie. De Plug-in Hybrid wordt aangedreven door een verbrandingsmotor voor de voorwielen en een elektromotor voor de achteras. Door deze innovatieve aandrijving is de 225xe Active Tourer, afhankelijk van de rijsituatie en laadtoestand van de accu, toch voorzien van xDrive vierwielaandrijving. 

 

Ruimte.

Ruimte.

Omdat het accu-pakket van de BMW 225xe Active Tourer op slimme wijze is geplaatst heeft u aan ruimte geen gebrek. De bagageruimte heeft een inhoud van 400 liter, met neergeklapte achterbank komt de totale inhoud op 1.350 liter.

Opladen.

Thuis kan de BMW 225xe iPerformance Active Tourer worden opgeladen aan een normaal stopcontact of, nog comfortabeler, aan de BMW i Wallbox. Onderweg is opladen altijd mogelijk bij openbare laadstations.

Actieradius.

De BMW 225xe Active Tourer kan dankzij zijn intelligente energiemanagement tot wel 41 kilometer puur elektrisch rijden. Zijn puur elektrische topsnelheid is 125 km/u. De combinatie van een BMW TwinPower Turbo 3-cilinder benzinemotor met 136pk en een 88pk sterke elektromotor geven de BMW 225xe Active Tourer een gecombineerd vermogen van 224pk.  

 

 

slide
slide
slide

Vernieuwde accu.

Dankzij de vernieuwde accu heeft de BMW 225xe Active Tourer een 25% grotere actieradius verkregen. Afhankelijk van de door de bestuurder geselecteerde aandrijfmodus en de laadstatus van de accu kan de elektromotor de auto zelfstandig aandrijven of dienst doen als ondersteuning voor de verbrandingsmotor. Zodra de bestuurder het gaspedaal loslaat of remt, wordt de bewegingsenergie zelfs omgezet in elektrische energie die voor de elektrische aandrijving wordt opgeslagen in de hoogvoltage lithium-ion-accu.