De BMW 2 Serie Active Tourer.

Actief onderweg.

De BMW 2 Serie Active Tourer.

Rijplezier, stijl en karakter. De BMW 2 Serie Active Tourer heeft het allemaal. De ideale gezinsauto, maar toch speels en dynamisch. Perfect geschikt voor iedereen die actief onderweg is. Meer informatie? U leest het bij Ekris.

Highlights.

Personal Assistant Service.

Personal Assistant Service.

Schijnt morgen de zon in Amsterdam? Wanneer vertrekt mijn vlucht? En waar is het beste restaurant van de stad? De Personal Assistant Service staat onderweg voor u klaar en geeft antwoord op deze en andere vragen met één druk op de knop – individueel, persoonlijk, snel. Waar u zich ook bevindt, wat u ook nodig heeft.

BMW Head-Up Display.

BMW Head-Up Display.

Het full-colour BMW Head-Up Display projecteert voor het rijden relevante gegevens op een scherm in het directe gezichtsveld van de bestuurder en voorkomt daarmee dat diens aandacht wordt afgeleid van de weg en het verkeer. Zo worden onder andere (uitrustingsafhankelijk) de actuele snelheid, aanwijzingen van het navigatiesysteem, de Speed Limit Info met herkenning van inhaalverboden en telefoon- en entertainmentlijsten weergegeven.

Driving Assistant Plus.

Driving Assistant Plus.

De uitrusting Driving Assistant Plus zorgt voor aanzienlijk meer veiligheid en comfort. Het omvat de Approach Control Warning met City-remfunctie, de Lane Departure Warning, de grootlichtassistent en de Speed Limit Info, alsmede de met camera werkende Active Cruise Control met Stop & Go-functie en de Traffic Jam Assistant. De Active Cruise Control met Stop & Go-functie houdt zelfstandig de door u gekozen afstand tot de voorligger, regelt automatisch de snelheid tot aan stilstand en accelereert ook weer automatisch zodra het verkeer dit toelaat.

Kenmerkend design.

De grote BMW nierengrille en luchtinlaten in de voorbumper onderstrepen de charismatische uitstraling van de  2 Serie Active Tourer. Vernieuwde LED-technologie zorgt voor nog meer zicht en veiligheid. Het dynamische silhouet met horizontale lijnen en gecontoureerde dorpelverbreders geven de nieuwe 2 Serie Active Tourer een sportief en modern karakter. 

Ruimtelijk interieur.

De nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer biedt volop ruimte en flexibiliteit. Met maar liefst 1.510 liter aan variabele bagageruimte is er ruimte voor iedere activiteit! De grote portieren en hoge instap zorgen daarnaast voor een welkom gevoel. Optioneel kunt u kiezen voor een bagageklep die zonder aanraking te openen en te sluiten is.

slide
slide
slide
slide

BMW 225xe iPerformance Active Tourer.

Plug-In Hybride.

De nieuwe BMW 225xe iPerformance Active Tourer zit boordevol energie. Binnen 6,7 seconden sprint hij naar de 100 km/uur en ook het verbruik is zeer gunstig. Met een volledig elektrische actieradius van 41 kilometer combineert de 225x iPerformance Active Tourer efficiëntie met gemak, zowel binnen- als buiten de stad.

 

De BMW 225xe iPerformance Active Tourer wordt aangedreven door een verbrandingsmotor voor de voorwielen en een elektromotor voor de achteras. Afhankelijk van de rijsituatie en de laadtoestand van de hoogvoltage-accu zorgen deze voor de aandrijving, afzonderlijk of gecombineerd. Wanneer alleen de verbrandingsmotor draait, worden de voorwielen aangedreven. De elektromotor drijft de achterwielen aan. Daarmee is de BMW 225xe iPerformance Active Tourer in bepaalde situaties een BMW met xDrive vierwielaandrijving