BMW 2 Serie Cabrio.

De sportiefste cabrio in zijn klasse.

BMW 2 Serie Cabrio.

De BMW 2 Serie Cabrio is een sportieve vrijheid en elegantie. De combinatie van krachtige motoren en exclusieve uitrusting in een vormgegeven interieur. De BMW 2 serie Cabrio is de sportiefste cabrio in zijn klasse. 

Expressieve wielen.

Expressieve wielen.

De dynamische lichtmetalen velgen vallen vanaf de zijkant gelijk op. De 16" wielen die standaard zijn bij de BMW 2 Serie Cabrio zijn al sportief. Optioneel zijn de 17" lichtmetalen wielen in dubbelspaak styling. Beide hebben een perfecte wegligging.  

Markante achterzijde.

Markante achterzijde.

De dynamische lichten in L-vormig design dragen bij aan een markante achterzijde, net als de verchroomde uitlaateindpijpen.

Sportieve voorzijde.

Sportieve voorzijde.

Het meesst opvallende aan de BMW 2 Serie Cabrio is de sportieve voorzijde. De grote luchtinlaten met geïntergeerde LED mistlampen en de laag geplaatste LED koplampen met de bekende vier ogen zijn duidelijke statements van sportiviteit.  

Altijd verbonden.

Met het online entertainment systeem heeft u altijd toegang in uw BMW tot de talloze diensten en slimme apps. Sla uw voorkeurmuzieknummers op in uw persoonlijke bibliotheek. U luistert uw muzieknummers via de 12 speakers van Harman Kardon. 

Prijs BMW 2 Serie Cabrio.

De BMW 2 Serie Cabrio is leverbaar vanaf € 44.472,-. Bekijk alle varianten en prijzen in de prijslijst.

8-traps Steptronic automaat.

De goed afstemde 8-traps Steptronic automaat zorgt voor een hoog schakel- en rijcomfort. Dit zorgt ook voor een indrukwekkende dynamiek en een laag brandstofverbruik.

Originele BMW accessoires.

Met de BMW originele accessoires kunt u de BMW 2 Serie Cabrio aanpassen aan uw levensstijl. Een trekhaak met fietsendrager of passende textiel vloermatten alles behoort tot de mogelijkheden.

 

Bereken uw inruilwaarde

Inruilvoorstel aanvragen

VOORRAAD BMW'S