BMW 2 Serie Coupé.

Spectacular van alle kanten.

BMW 2 Serie Coupé.

Nog sportiever en vloeiende is de BMW 2 Serie Coupé. Door de levendige achterwielaandrijving en de optimale comfort in het interieur maakt de rijbeleving in de BMW 2 Serie Coupé compleet. Dat is vanaf het eerste moment gelijk duidelijk.

Aangescherpte voorzijde.

Aangescherpte voorzijde.

De gefocuste uitstraling met grote luchtinlaten maken designaccenten aan een sportieve voorkant. De optionele LED koplampen en de grille versterken de dynamisch uitstraling van BMW.

Sportief silhouet.

Sportief silhouet.

Door de Coupé-achtige, dalende daklijn van de BMW 2 Coupé straalt hij sportiviteit uit. Dat maakt de BMW 2 Serie Coupé een indrukwekkende verschijning.

Kenmerkende achterzijde.

Kenmerkende achterzijde.

Het samenspel van horizontale lijnen en gestructueerde vlakken aan de achterzijde bevestigd de dynamische uitstraling van de BMW 2 Serie Coupé. De rode LED achterlichten in een L-vorm zorgt voor een onmisbaar designaccent.

8-traps Steptronic automaat.

De goed afstemde 8-traps Steptronic automaat zorgt voor een hoog schakel- en rijcomfort. Dit zorgt ook voor een indrukwekkende dynamiek en een laag brandstofverbruik.

De BMW 2 Serie Coupé is leverbaar vanaf € 42.613,-. Download de prijslijst voor alle varianten en prijzen

Uitmuntende entertainer.

Met de optionele ConnectedDrive geniet u van talloze diensten, apps en entertainment. Zo heeft u toegang tot miljoenen muzieknummers. U kunt uw voorkeurnummers opslaan in uw biblotheek en kan ze dan op elk moment in de auto luisteren. 

Bereken uw inruilwaarde

Inruilvoorstel aanvragen

VOORRAAD BMW'S