BMW 2 Serie Gran Coupé.

24 uurs testdrive.

BMW 2 Serie Gran Coupé.

Maak kennis met de BMW 2 Serie Gran Coupé.

Compleet nieuw en pas een paar maanden in Nederland; de BMW 2 Serie Gran Coupé. Deze sportcoupé die wat betreft zijn looks veel wegheeft van de BMW 8 Serie Gran Coupé is net iets kleiner dan een BMW 3 Serie Sedan. Ontdek de eigenschappen van de BMW 2 Serie Gran Coupé en laat u overtuigen door alles wat hij u te bieden heeft. Of vraag gewoon direct een 24-uurs proefrit en laat u overtuigen door de BMW 2 Serie Gran Coupé.

 

 

Sportief design.

De BMW 2 Serie Gran Coupé bezit alles wat u wenst in een coupé; een uitdagend karakter, hoogwaardige technologie en perfecte rijdynamiek. Deze nieuwe Gran Coupé beschikt over 4 portieren en daarmee zijn ruimte en elegantie optimaal met elkaar verenigd. De lage daklijn en frameloze portieren kenmerken het uiterlijk van deze sportieve coupé in het compacte segement. De standaard LED-verlichting geeft de Coupé een verfijnde uitstraling. 

 

 

Compact en toch ruim.

Binnenin de BMW 2 Serie Gran Coupé treft u exclusieve designdetails, hoogwaardige materialen en optioneel een volledig digitaal instrumentenpaneel van 10,25 inch met daarnaast een even groot centraal touchscreen boven de middenconsole. De BMW 2 Serie Gran Coupé biedt ondanks de compacte afmetingen, toch royale zitruimte voor de passagiers achterin. Dat komt omdat de motor niet in de lengte maar dwars onder de motorkap geplaatst is.Krachtige prestaties.

Uw ideale partner voor onderweg met ongekende wendbaarheid. De BMW 2 Serie Gran Coupé beschikt over krachtige en zeer efficiënte BMW TwinPower Turbo benzine- en dieselmotoren. Ga vol zelfvertrouwen de weg op en laat u verleiden door de nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé.Er zijn drie variaties leverbaar van de 2 Serie Gran Coupé; de 218i, de 220d en de M235i.Uw keuze.

U kunt kiezen uit 3 verschillende uitvoeringen. De Luxury line met een luxe uitstraling, de Sport Line voor de liefhebbers van sportieve looks en de M Sport waarmee de 2 Serie Gran Coupé een ultiem sportief uiterlijk krijgt. Aan u de keuze!

24-UURS TESTDRIVE.

Een proefrit maken in de BMW 2 Serie Gran Coupé is natuurlijk een goede manier om kennis te maken met deze nieuwkomer, maar nog beter is een 24-uurs testdrive in de BMW 2 Serie Gran Coupé bij Ekris. Zelf ervaren? Vraag dan direct een 24-uurs proefrit aan en laat u overtuigen door deze sportieve coupé!

MINI

Ekris MINI

Ontdek alles over MINI.