BMW 4 Serie Cabrio

Fascinerend design

Voel de wind, rij de zon achterna en beleef bijzondere rijmomenten met de BMW 4 Serie Cabrio. Deze cabrio heeft een indrukwekkend en dynamisch design en een stijlvolle uitrusting met innovatieve functionaliteiten. 

slide

Perfecte vorm

De BMW 4 Serie Cabrio heeft een fascinerend design zowel met een open als gesloten dak. Een unieke combinatie van sportieve uitstraling, vloeiende belijning en een krachtig dynamiek. 

slide

Sportieve voorzijde

De voorzijde van de BMW 4 Serie Cabrio verkondigt al een sportieve innovatieve sportiviteit. De Grille en de LED koplampen duiden op een krachtige sportiviteit. De geïntegreerde LED-mislampen in de grote luchtinlaten maken het verschijningsbeeld compleet.

slide

Atletisch cabrio-silhouet

De gestrekte belijning onderstreept de sportieve elegantie van de BMW 4 Serie Cabrio. Zowel met open als gesloten dak heeft deze Cabrio een meeslepende dynamiek en een expressieve achterzijde.

Perfect afgewerkt

Door de hoogwaardige materialen met eersteklas afwerkingen straalt deze BMW 4 Serie Cabrio luxe uit. Geniet van perfecte zitcomfort door de optionele sportstoelen met zonreflectie en nekwarmers.   

Vanafprijs

De BMW 4 Serie Cabrio is leverbaar vanaf € 58.532,-. De Cabrio versie is leverbaar in 6 verschillende varianten. Bekijk de volledige prijslijst.

Elegant en sportief

De cockpit is helemaal afgestemd op de bestuurder met een standaard leder beklede stuurwiel en een head-up display die een overzichtelijke presentie geeft over de relevante rijgegevens. Daarnaast geeft de ambianceverlichting met een unieke sfeer.

M Sport

De BMW 4 Serie Cabrio is ook leverbaar met een M Sport pakket. Dit pakket bestaat onder andere uit:

-18" lichtmetalen M wielen met bredere achterbanden

- M logo op de flanken

- Adaptief M onderstel 

- Sportstoelen voor bestuurder en voorpassasier  

- M dorpellijsten 

- Verkorte schakelpook met M logo 

 

Bereken uw inruilwaarde

Inruilvoorstel aanvragen

Voorraad BMW's