BMW 4 Serie Coupé

De sportieve performer

Een sportieve performer die gebouwd is om indruk te maken op de weg. Deze Coupe heeft meer dynamiek, wendbaarheid en comfort. De 4 Serie Coupé is klaar voor actie door een design en uitstraling die consuquent zijn doorontwikkeld. Kortom is dit een adembenemende sportcoupé die het begrip rijplezier een nieuwe betekenis geeft.

slide

Interieur

Het interieur van de BMW 4 Serie Coupé is elegant en sportief. De informatie- en communicatieoplossingen zijn perfect op de bestuurder afgestemd. Het interieur voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van comfort.

slide

8-Traps automaat

De BMW 4 Coupe heeft een krachtige motor. Dit is het resultaat van een perfect samenspel van de koppelsterke motor met een sportieve M onderstel en de 8-traps automaat.

slide

Sportieve voorzijde

De voorzijde van de BMW 4 Serie Coupé geeft een innovatieve sportiviteit. De dubbele voorgrille en de LED-koplampen stralen een prestatiegerichtheid uit. 

slide

Vanafprijs

De BMW 4 Serie Coupé is leverbaar vanaf € 45.153,-. Deze vanafprijs is gebaseerd op een BMW 418I inclusief Bpm en Btw. Voor de volledige prijslijst klik dan hieronder. 

 

 

BMW Connected

BMW connected is een persoonlijke mobiliteitsassistent die u de gewenste informatie geeft over bijvoorbeeld de optimale vertrektijd 

Multifunctioneel instrumentenpaneel

Het 10,2" multifuntionele instrumentenmengpaneel heeft een virtuele omlijsting voor de beste rijbeleving. Drie verschillende weergave met hun specifieke eigenschappen: Eco Pro, Comfort en Sport 

slide
slide

M Sport

De BMW 4 Serie Gran Coupé is ook leverbaar met een M Sport pakket. Dit pakket bestaat onder andere uit:

-18" lichtmetalen M wielen met bredere achterbanden

- M logo op de flanken

- Adaptief M onderstel 

- Sportstoelen voor bestuurder en voorpassasier  

- M dorpellijsten 

- Verkorte schakelpook met M logo 

 

Bereken uw inruilwaarde

Inruilvoorstel aanvragen

Voorraad BMW's