BMW 4 Serie Grand Coupé

FASCINERENDE PERFORMANCE.

Een sportieve coupé met vier deuren. Meer stijl, meer ruimte en meer dynamiek. De BMW 4 Serie Gran Coupé voldoet aan elke eis. Zodra achter de bestuurderstoel plaatsneemt dan weet u hoe perfect uitgevoerde sportieve elegantie aanvoelt. 

 

Fascinerend design

slide

Atletisch Coupé-silhouet

De BMW 4 Serie Gran Coupé oogt atletisch door sterke belijning met licht dalende daklijn. 

slide

Expressieve Achterzijde

De BMW 4 Serie Gran Coupé heeft een stevige en stabiele achterzijde daardoor heeft deze auto een stabiele wegligging. De nieuw vormgegeven LED achterlampen dragen bij aan een aantrekkelijke en sportieve achterkant.  

slide

Sportieve Voorzijde

De voorzijde van de BMW 4 Serie Gran Coupé geeft uitdrukking aan een dynamische elegantie. De Grille en de LED koplampen duiden op een krachtige sportiviteit. En de kenmerkende LED mistlampen maken de sportieve voorzijde compleet.

Afgestemd op de bestuurder

Stelt de bestuurder centraal 

Het standaard leder beklede stuurwiel staat centraal in de bestuurder afgestemde cockpit. En de nieuwe BMW navigatiesysteem en de BMW connected app bent u optimaal verbonden. Optioneel verkrijgbaar zijn de BMW Head-Up display en de nieuwe instrumentenpaneel. Deze geven u een duidelijk overzicht over de relavante gegevens van het rijden.

Vanafprijs

Deze BMW 4 Serie Gran Coupé is vanaf € 45.430,-. Deze vanafprijs is gebaseerd op een BMW 4 Serie Gran Coupé 418iA inclusief Bpm en Btw. Bekijk de volledige prijslijst hieronder.

slide
slide
slide

M Sport

De BMW 4 Serie Gran Coupé is ook leverbaar met een M Sport pakket. Dit pakket bestaat onder andere uit:

-18" lichtmetalen M wielen met bredere achterbanden

- M logo op de flanken

- Adaptief M onderstel 

- Sportstoelen voor bestuurder en voorpassasier  

- M dorpellijsten 

- Verkorte schakelpook met M logo 

 

Bereken uw inruilwaarde

Inruilvoorstel aanvragen

Voorraad BMW's