BMW 4 Serie Cabrio.

Fascinerend design.

BMW 4 Serie Cabrio.

Voel de wind, rijd de zon achterna en beleef bijzondere momenten met de BMW 4 Serie Cabrio. Deze cabrio is ultiem sportief en wendbaar en kent een meeslepende dynamiek. Stijlvol, aerodynamisch en innovatief zijn de meest kenmerkende eigenschappen van deze BMW Cabrio, die u de ultieme vrijheid biedt.  

Perfecte vorm.

Perfecte vorm.

De BMW 4 Serie Cabrio heeft een fascinerend design zowel met een open als gesloten dak. Een unieke combinatie van sportieve uitstraling, vloeiende belijning en een krachtig dynamiek. 

Sportieve voorzijde.

Sportieve voorzijde.

De voorzijde van de BMW 4 Serie Cabrio verkondigt al een sportieve innovatieve sportiviteit. De grille en de LED koplampen duiden op een krachtige sportiviteit. De geïntegreerde LED-mislampen in de grote luchtinlaten maken het verschijningsbeeld compleet.

Atletisch cabrio-silhouet.

Atletisch cabrio-silhouet.

De gestrekte belijning onderstreept de sportieve elegantie van de BMW 4 Serie Cabrio. Zowel met open als gesloten dak heeft deze Cabrio een meeslepende dynamiek en een expressieve achterzijde.

Perfect afgewerkt.

Door de hoogwaardige materialen met premium afwerking straalt deze BMW 4 Serie Cabrio pure luxe uit. Geniet van perfect zitcomfort door de optionele sportstoelen met zonreflectie en nekwarmers.    

Vanafprijs.

De BMW 4 Serie Cabrio is leverbaar vanaf € 58.532,-. De Cabrio versie is leverbaar in 6 verschillende varianten. Bekijk de volledige prijslijst.

Elegant en sportief.

Het interieur is helemaal afgestemd op de bestuurder met een standaard leder bekleed stuurwiel en een Head-Up Display dat de relevante rijgegevens in een oogopslag weergeeft. Daarnaast geeft de ambianceverlichting met een unieke sfeer.

M Sport Pakket.

De BMW 4 Serie Cabrio is ook leverbaar met een M Sport pakket. Dit pakket bestaat onder andere uit:

-18" lichtmetalen M wielen met bredere achterbanden

- M logo op de flanken

- Adaptief M onderstel 

- Sportstoelen voor bestuurder en voorpassasier  

- M dorpellijsten 

- Verkorte schakelpook met M logo 

 

Bereken uw inruilwaarde

Inruilvoorstel aanvragen

VOORRAAD BMW'S