Nieuwe BMW 4 Serie Coupé.

Opvallende verschijning.

Nieuwe BMW 4 Serie Coupé.

Onderscheidend ten opzichte van de rest. De nieuwe BMW 4 Serie Coupé onderscheidt zich overduidelijk en op elegante wijze. Zowel het exterieur als het interieur onderstrepen dat de nieuwe BMW 4 Serie Coupé een echte rijdersauto is. Stap in en geniet.

 

De marktintroductie van de nieuwe BMW 4 Serie Coupé staat gepland voor oktober 2020.

Exterieur.

Het design van de BMW 4 Serie Coupé komt met de vertrouwde BMW styling voor sportieve tweedeursmodellen. Het lijnenspel blijft beperkt tot een aantal lijnen waardoor de nieuwe BMW 4 Serie Coupé vanuit iedere hoek rijplezier uitstraalt.

NIERENGRILLE.

NIERENGRILLE.

Het front van de nieuwe BMW 4 Serie Coupé wordt gekenmerkt door de BMW Nierengrille. De grote en verticaal geplaatste nierengrille is meer naar voren gericht en loopt bijna door tot aan de onderkant van de voorzijde. De luchtinlaten zijn uitgevoerd met een mesh-structuur van het soort dat voorheen alleen te zien was op BMW M modellen.

FULL-LED KOPLAMPEN.

FULL-LED KOPLAMPEN.

Full-LED verlichting is standaard op de nieuwe BMW 4 Serie Coupé. De compacte dubbele koplampen lopen ver door in de zijschermen en zijn mede bepalend voor het herkenbare vooraanzicht van de nieuwe BMW 4 Serie Coupé.

 

Optioneel is BMW Laserlight verkrijgbaar.  Deze optionele lichtunits beschikken over dynamische bochtverlichting en adaptieve bochtfuncties met variabele lichtverdeling, geoptimaliseerd voor rijden in de stad of op de snelweg.

FLANKEN EN ACHTERKANT.

FLANKEN EN ACHTERKANT.

Elegant en toch gespierd. De flanken van de nieuwe BMW 4 Serie Coupé zijn strak gesneden waardoor de BMW 4 Serie Coupé gespierd oogt. Frameloze ramen, een slank ruitontwerp en vloeiende daklijnen benadrukken het elegante uiterlijk. Aan de achterzijde vallen de donker getinte full-LED achterlichten direct op.

GEGROEID.

GEGROEID.

De nieuwe BMW 4 Serie Coupé is gegroeid, vergeleken met zijn voorganger. Zo is de nieuwe BMW 4 Serie Coupé 128 mm langer met een totale lengte van 4.768 mm. In de breedte is de nieuwe BMW 4 Serie Coupé 27 mm gegroeid naar 1.852 mm en de wielbasis is met 41 mm toegenomen 2.851 mm. Het laadvolume in de bagageruimte bedraagt 440 liter.

Interieur.

In de BMW 4 Serie Coupé ervaart u direct een premium en sportief gevoel. Het dashboard heeft een op de bestuurder gerichte indeling en de materialen en afwerking zijn voortreffelijk. De hooggeplaatste middenconsole vormt één geheel met het opvallende design van het dashboard en de portierbekleding.

SPORTSTOELEN.

SPORTSTOELEN.

Bij sportief rijden horen natuurlijk stoelen die dit rijgedrag kunnen ondersteunen. In de nieuwe BMW 4 Serie Coupé zijn sportstoelen standaard. Hierdoor zit u altijd stevig achter het met leder bekleed sportstuurwiel.

ACHTERBANK.

ACHTERBANK.

Niet alleen voorin geniet u van sportiviteit. Ook wanneer u achterin de BMW 4 Serie Coupé zit ervaart u sportiviteit. De achterbank wordt namelijk gevormd door twee enkele zitplaatsen om het sportieve karakter van de nieuwe BMW 4 Serie Coupé nog verder te benadrukken.

INSTRUMENTENCLUSTER.

INSTRUMENTENCLUSTER.

Het instrumentencluster en het Control Display lijken één display te vormen in de nieuwe BMW 4 Serie Coupé. Standaard biedt het infotainmentsysteem een scherm van 10,25” maar optioneel is ook een 12,3” scherm beschikbaar.

VEILIGHEID.

VEILIGHEID.

Ten opzichte van de vorige generatie van de BMW 4 Serie Coupé tilt BMW het aanbod rijhulpsystemen bij deze nieuwe generatie naar een aanzienlijk hoger niveau, zodat u altijd veilig onderweg bent. Denk hierbij aan Front Collision Warning met automatische remfunctie, Lane Departure Warning met een ‘lane return’-functie met stuurassistentie en het Speed Limit Info systeem. Het mooie van alles is dat deze functies standaard op de nieuwe BMW 4 Serie Coupé zitten.

Performance.

Prestaties die u mag verwachten van een sportieve tweedeurs coupé. De nieuwe BMW 4 Serie Coupé biedt het.

MOTOREN.

MOTOREN.

Van 184 pk tot 374 pk. De nieuwe BMW 4 Serie Coupé biedt u ruime keuze uit benzine- en dieselmotoren die u gegarandeerd rijplezier gaan bezorgen. U geniet van een directe respons op het gaspedaal, optimaal voor sportief rijgedrag. Voor de dieselmotoren in de nieuwe BMW 4 Serie Coupé geldt dat deze zijn uitgerust met mild hybrid technologie in de vorm van een krachtige 48V starter-generator. De 48V starter-generator heeft een vermogen van 8 kW (11 pk) en zorgt voor extra dynamiek, bijvoorbeeld bij inhaalacties of acceleraties. De krachtige starter-generator verhoogt ook de efficiëntie door de motor te helpen bij het rijden met constante snelheden en verbetert het comfort wanneer de Auto Start Stop- en coastingfuncties actief zijn.

AUTOMAAT.

AUTOMAAT.

De nieuwe BMW 4 Serie Coupé is standaard uitgerust met een 8-traps Steptronic automaat die sportief schakelen mogelijk maakt. De nieuwste versie van deze transmissie zorgt voor geoptimaliseerde schakeleigenschappen en zorgt tevens voor nog meer efficiency. Optioneel kunt u kiezen voor schakelpaddles achter het stuur voor nog net wat extra sportiviteit wanneer u onderweg bent.

ONDERSTEL.

ONDERSTEL.

Het standaardonderstel van de nieuwe BMW 4 Serie Coupé biedt u een buitengewone mate van stuurprecisie, veercomfort en wendbaarheid. Perfect om u optimaal sportief rijplezier te bezorgen, zowel tijdens lange afstanden, maar ook op korte stukjes.

Blijf op de hoogte.

Wilt u als eerste in de nieuwe BMW 4 Serie Coupé wegrijden? Meld u dan aan en wij houden u op de hoogte over het laatste nieuws van de nieuwe BMW 4 Serie Coupé.  

MINI

Ekris MINI

Ontdek alles over MINI.