BMW 530e Sedan.

Plug-In Hybride.

BMW 530e Sedan.

Combineer de bekende rijdynamiek die u van BMW gewend bent, met emissievrij rijden. De BMW 530e is duurzaam en sportief. Dankzij de Plug-In Hybride technogolie kunt u toekomstgericht rijden. Dankzij de comfortverhogende functies en voorzieningen is het voor u als bestuurder iedere rit weer uitzonderlijk genieten. 

Aandrijving

Aandrijving

De BMW 530e iPerformance Sedan combineert een elektromotor en een 4-cilinder benzinemotor tot de efficiënte Plug-in Hybride aandrijving BMW eDrive. Daarmee maakt hij puur elektrisch, lokaal emissievrij rijden mogelijk op kortere ritten met dynamische rijprestaties en biedt – in combinatie met de 4-cilinder benzinemotor – bovendien comfortabele rijeigenschappen voor lange ritten.

Rijprogramma's.

Rijprogramma's.

Naast de standaardrijprogramma's (Sport, Comfort en Eco Pro), biedt de BMW 530e Sedan het E-Drive programma. Het E-drive programma kent diverse standen: Auto eDrive, Max eDrive en Battery Control. 

 

Auto eDrive: Creërt een optimale samenwerking tussen de verbrandingsmotor en de elektromoter, met een maximum snelheid van 90km/h.

Max eDrive: Elektrisch rijden tot een snelheid van 140km/h. De verbrandingsmotor ondersteunt alleen om de maximale power te geven. 

Battery Control: De naam zegt het al. Controle over de batterij. Bespaart de energie in het buitengebied en snelweg om zodoende volledig elektrisch te rijden in stedelijke gebieden. 

  

BMW Connected Drive.

BMW Connected Drive.

 Het BMW Connected Drive-systeem analyseert uw persoonlijke informatie om zodoende de intelligentie van het navigatiesysteem te optimaliseren. Het Connected Drive-systeem voorziet uw navigatiesysteem van handige informatie. Het reisdoel, de geschatte aankomsttijd en het actuele weer worden van de telefoon overgebracht naar het navigatiesysteem.     

 

Onderscheidend.

 

De blauwe details die in de BMW 530e zijn toegepast, maken deze zeer fraaie en zuinige BMW direct herkenbaar. De lamellen in de nierengrille, de naafdoppen en het laadpunt aan de zijkant zijn voorzien van blauwe accenten. Ook bij het openen van het portier worden er blauwe accenten weergegeven zoals de blauwe tekst 'eDrive' op de dorpellijst.

slide
slide
slide

Opladen. Eenvoudig en snel.

U kunt uw BMW 530e Sedan op verschillende manieren opladen. Met de BMW i Wallbox is uw auto in 2 uur en 15 minuten volledig opgeladen. Daarnaast is het ook mogelijk om de BMW 530e aan een normaal huishoudelijk stopcontact op te laden. Wanneer u onderweg wil opladen heeft u een Charge Now pas tot uw beschikking, deze pas biedt toegang tot de openbare laadpalen. 

 

Bekijk de video.