Nieuwe BMW 5 Serie Touring.

Een meester in zijn klasse.

Nieuwe BMW 5 Serie Touring.

De nieuwe BMW 5 Serie is compleet vernieuwd en sportiviteit, efficiëntie en zijn vooruitstrevende karakter worden naar een nog hoger level getild. Wat is gebleven is de enorme functionaliteit van de BMW 5 Serie Touring. Ontdek hier snel meer over de nieuwe BMW 5 Serie Touring of vraag direct een offerte aan.

LAUNCH EDITION.

Ruim € 6.000,- voordeel.

De introductie van de nieuwe BMW 5 Serie wordt gevierd met een tijdelijke Launch Edition. Deze krachtige BMW 530i en 530d Sedan of Touring is zeer rijk uitgerust tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De Launch Edition bestaat uit een High Executive uitvoering met M Sportpakket en BMW Laserlight en is daarmee zowel sportief als comfortabel. De meerprijs van deze uitvoering is €1.995,- waarmee u voordeel oploopt tot ruim €6.000,-.

Exterieur.

Het exterieur van de BMW 5 Serie Touring heeft een uitgebreide update gekregen. Met onder meer nieuwe designaccenten, een nieuw ontworpen grille en volledig opnieuw ontworpen voor- en achterkant blijft de nieuwe BMW 5 Serie Touring een frisse en flitsende verschijning.

Voorkant.

Voorkant.

Een nieuw ontworpen bumper en nieuwe nierengrille springen direct in het oog wanneer u naar de BMW 5 Serie Touring kijkt. De vernieuwde nierengrille is breder en hoger dan voorheen én lager in de grill gepositioneerd. De omlijsting van de grille is fraai en uit één stuk gemaakt. Dit draagt bij aan de herkenbaarheid van het nieuwe front van de BMW 5 Serie Touring.

Verlichting.

Verlichting.

Zien en gezien worden. De nieuwe koplampen van de nieuwe BMW 5 Serie Touring hebben slankere contouren maar zorgen nog altijd voor een zeer herkenbare lichtsignatuur. Full-LED koplampen met adaptieve bochtverlichting zijn optioneel verkrijgbaar en hetzelfde geldt ook voor BMW Laserlight dat zelfs op alle uitvoeringen van de nieuwe BMW 5 Serie beschikbaar komt. De achterzijde is ook aangepakt. Hier zijn de achterlichten en remlichten samen gebracht in één armatuur voor meer herkenbaarheid.

Bagageruimte.

Bagageruimte.

Of u nu voor uw werk in de nieuwe BMW 5 Serie Touring stapt of voor een vakantie met het gezin. Aan ruimte geen gebrek! De bagageruimte van de BMW 5 Serie Touring bedraagt 560 liter. Daarmee kunt u met een gerust uw spullen inpakken en meenemen naar de plaats van bestemming. Is dat nog niet genoeg dan kunt u de bagageruimte vergroten tot 1.700 liter door eenvoudig de achterbank neer te klappen.

Interieur.

Neem plaats en geniet van zakelijke luxe en comfort. Met oog voor detail is het interieur van de nieuwe BMW 5 Serie nog verfijnder en nog meer premium gemaakt. Een lust voor het oog.

Multifunctioneel stuurwiel.

Multifunctioneel stuurwiel.

Standaard is de nieuwe BMW 5 Serie Touring voorzien van een multifunctioneel stuurwiel. Van achter het stuur kunt u de meeste opties bedienen vanaf het stuurwiel en houdt u dus uw ogen op de weg gericht. 

Op de bestuurder gericht.

Op de bestuurder gericht.

Het interieur van de nieuwe BMW 5 Serie Touring is volledig op de bestuurder gericht, met als blikvanger het 10,25” Control Display. Optioneel kunt u kiezen voor een 12,3” Control Display. De bedieningsknoppen op de middenconsole zijn uitgevoerd in hoogglans zwart en geven het interieur van de nieuwe BMW 5 Serie extra glans.

Keramiek.

Keramiek.

Exclusiviteit ten top met de keramiekapplicaties in het interieur. Op de transmissiehendel, volume- en temperatuurregelaars en de omlijsting van de iDrive Controller kunt u de keramiekapplicaties herkennen. Zo wordt binnenin de BMW 5 Serie Touring een luxueuze hoogwaardige uitstraling gecreëerd. 

Performance.

Ook onder de motorkap is de BMW 5 Serie voorzien van een upgrade. Zo komt de eDrive technologie nu ook beschikbaar bij de benzineversies van de nieuwe BMW 5 Serie.

Motoren.

Motoren.

Trap het gaspedaal in en voel de directe respons, ook bij lage toerentallen. De motoren in de nieuwe BMW 5 Serie Touring zijn uiterst sportief, maar beschikken ook nog eens over gunstige verbruikscijfers en geringe emissie. Het aanbod loopt van 184 pk tot 530 pk. Genoeg keuze dus.

Mild Hybrid Technologie.

Mild Hybrid Technologie.

De Mild Hybrid technologie wordt nu in combinatie met alle vier- en zescilinder varianten van de nieuwe BMW 5 Serie geleverd. Dankzij de toepassing van een 48V starter-generator, met een vermogen van 11 pk,  ontstaat een snellere gasrespons en een hoger piekvermogen. Dit zorgt voor een hogere efficiëntie en lagere belasting van de verbrandingsmotor.

Adaptief onderstel.

Adaptief onderstel.

Met het adaptieve onderstel kunt u de karakteristiek van de schokdempers aanpassen naar de actuele rijsituatie. Kiest u voor COMFORT dan geniet u in hoge mate van rijcomfort. Kiest u voor SPORT dan schiet u er overal als een speer vandoor.

Interesse?

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om in de nieuwe BMW 5 Serie Touring weg te rijden? Vraag dan een offerte aan.

slide
slide
slide
MINI

Ekris MINI

Ontdek alles over MINI.