Nieuwe BMW 5 Serie Sedan.

De sportieve business sedan bij uitstek.

Nieuwe BMW 5 Serie Sedan.

De nieuwe BMW 5 Serie is compleet vernieuwd en sportiviteit, efficiëntie en zijn vooruitstrevende karakter worden naar een nog hoger level getild. Onveranderd is de sportiviteit die deze business sedan kenmerkt. Meer weten over de nieuwe BMW 5 Serie Sedan? Lees dan snel verder of vraag direct een offerte aan voor de nieuwe BMW 5 Serie Sedan. Wilt u de BMW 5 Serie zelf komen bekijken, vanaf 18 juli staat hij bij ons in de showroom.

LAUNCH EDITION.

Ruim € 6.000,- voordeel.

De introductie van de nieuwe BMW 5 Serie wordt gevierd met een tijdelijke Launch Edition. Deze krachtige BMW 530i en 530d Sedan of Touring is zeer rijk uitgerust tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De Launch Edition bestaat uit een High Executive uitvoering met M Sportpakket en BMW Laserlight en is daarmee zowel sportief als comfortabel. De meerprijs van deze uitvoering is €1.995,- waarmee u voordeel oploopt tot ruim €6.000,-.

 

 

EXterieur.

Het exterieurdesign van de BMW 5 Serie is van een uitgebreide update voorzien. Nieuwe designaccenten, een nieuw ontworpen grille en volledig opnieuw ontworpen voor- en achterkant maken van de nieuwe BMW 5 Serie een frisse verschijning.

Voorkant.

Voorkant.

Aan de voorzijde van de nieuwe BMW 5 Serie Sedan springen de nieuw ontworpen bumper en nieuwe nierengrille direct in het oog. Zo is de nieuwe BMW nierengrille breder en hoger dan voorheen en tevens lager in de grill gepositioneerd. De fraaie omlijsting van de grille is uit één stuk gemaakt en zorgt er mede voor dat de voorkant van de nieuwe BMW 5 Serie Sedan zeer herkenbaar is.

Verlichting.

Verlichting.

De koplampen van de nieuwe BMW 5 Serie Sedan beschikken over slankere contouren en zorgen voor een nog altijd herkenbare lichtsignatuur. Optioneel zijn Full-LED koplampen met adaptieve bochtverlichting verkrijgbaar en ook BMW Laserlight is optioneel verkrijgbaar op alle uitvoeringen van de nieuwe BMW 5 Serie. Aan de achterzijde zijn de achterlichten en remlichten samen gebracht in één armatuur.

Ruimte genoeg.

Ruimte genoeg.

Of u nu voor uw werk in de nieuwe BMW 5 Serie Sedan stapt of voor een vakantie met het gezin. Aan ruimte geen gebrek! De bagageruimte van de BMW 5 Serie Sedan bedraagt 530 liter. Daarmee kunt u met een gerust uw spullen inpakken en meenemen naar de plaats van bestemming.

Interieur.

Genieten van zakelijk luxe en comfort doet u in de BMW 5 Serie Sedan. Met oog voor detail is het interieur van de nieuwe BMW 5 Serie nog verfijnder en nog meer premium.

Multifunctioneel stuurwiel.

Multifunctioneel stuurwiel.

De nieuwe BMW 5 Serie Sedan beschikt standaard over een multifunctioneel stuurwiel. Zo kunt u van achter het stuur de meeste opties bedienen vanaf het stuurwiel en houdt u dus uw blik gefocust op de weg voor u. 

Gericht op de bestuurder.

Gericht op de bestuurder.

Het interieur van de nieuwe BMW 5 Serie Sedan is volledig op de bestuurder gericht, met als blikvanger het 10,25” Control Display. Optioneel kunt u kiezen voor een 12,3” Control Display. De bedieningsknoppen op de middenconsole zijn uitgevoerd in hoogglans zwart en geven het interieur van de nieuwe BMW 5 Serie extra glans.

Keramiek.

Keramiek.

Exclusiviteit ten top met de keramiekapplicaties in het interieur van de nieuwe BMW 5 Serie Sedan. Op de transmissiehendel, volume- en temperatuurregelaars en de omlijsting van de iDrive Controller kunt u de keramiekapplicaties herkennen. Zo wordt binnenin een luxueuze hoogwaardige uitstraling gecreëerd. 

Performance.

Niet alleen het exterieur en het interieur van de BMW 5 Serie Sedan zijn onder handen genomen. Ook onderhuids is de BMW 5 Serie aangepakt. Zo komt de eDrive technologie nu ook beschikbaar bij de benzineversies van de nieuwe BMW 5 Serie.

Motoren.

Motoren.

Van 184 pk tot 530 pk. Keuze genoeg wat betreft motorisering voor nieuwe BMW 5 Serie Sedan. Zodra u het gaspedaal intrapt voelt u de directe respons ook bij lage toerentallen. De motoren zijn niet alleen sportief, maar beschikken ook nog eens over gunstige verbruikscijfers en geringe emissies. Een echte win-win situatie.

Mild Hybrid Technologie.

Mild Hybrid Technologie.

De Mild Hybrid technologie wordt nu in combinatie met alle vier- en zescilinder varianten van de nieuwe BMW 5 Serie geleverd. Dankzij de toepassing van een 48V starter-generator, met een vermogen van 11 pk,  ontstaat een snellere gasrespons en een hoger piekvermogen. Dit zorgt voor een hogere efficiëntie en lagere belasting van de verbrandingsmotor.

Adaptief onderstel.

Adaptief onderstel.

Met het adaptieve onderstel kunt u de karakteristiek van de schokdempers aanpassen naar de actuele rijsituatie. Kiest u voor COMFORT dan geniet u in hoge mate van rijcomfort. Kiest u voor SPORT dan schiet u er overal als een speer vandoor.

Meer informatie.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om in een nieuwe BMW 5 Serie te gaan rijden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en wij geven u graag meer informatie over de mogelijkheden.

slide
slide
slide
MINI

Ekris MINI

Ontdek alles over MINI.