De nieuwe BMW 6 Serie Gran Turismo.

Een expressief statement

De nieuwe BMW 6 Serie Gran Turismo.

Expressief design

De nieuwe BMW 6 Serie Gran Turismo.

Uitzonderlijk rijcomfort

De nieuwe BMW 6 Serie Gran Turismo maakt een expressief statement. Zijn evenwichtige rijeigenschappen garanderen sportieve dynamiek en maximaal reiscomfort. De nieuwe BMW 6 Serie Gran Turismo is vanaf 11 november te bewonderen in onze showrooms.

 

Opvallend design

Het langgerekte silhouet van de nieuwe BMW 6 Serie Gran Turismo geeft de auto zijn sportiviteit en elegantie. Actieve ondersteltechnologieën zorgen voor optimale rijeigenschappen en een indrukwekkende wendbaarheid. Dankzij het slanke design van de unieke LED-koplampen heeft de voorzijde van de BMW 6 Serie Gran Turismo een krachtige uitstraling. De vloeiende vormtaal geeft een luxueus en functioneel comfortconcept.

 

Innovatieve technologie

Met de BMW Driving Assistent Plus van BMW personal CoPilot heeft u tevens altijd een persoonlijke assistent aan boord. Deze intelligente assistentiesystemen bieden ondersteuning bij het rijden in eentonige of onoverzichtelijke situaties. Het zoeken naar parkeerplaatsen en manouvreren in nauwe garages is verleden tijd. Dankzij het Parking Assistent Plus pakket met 3D Surround View parkeert u uw BMW eenvoudig in. Ook kunt met behulp van Remote Parking eerst comfortabel uitstappen en de auto vervolgens inparkeren met de BMW Display Key.

 

Dankzij BMW EfficientLightweight technologie is de BMW 6 Serie Gran Turismo uitgerust met een intelligente lichtgewicht constructie die bijdraagt aan een hogere stabiliteit en efficiency. 

slide
slide
slide
slide
slide

Motoriseringen

BMW 630d
BMW 640d xDrive
BMW 630i
BMW 640i

"De BMW 6 Serie Gran Turismo richt zich op veeleisende klanten die waarde hechten aan individualiteit, esthetiek en uitzonderlijk rijcomfort." 

Het interieur van de BMW 6 Serie Gran Turismo is een belevenis voor de zintuigen. De in elf kleuren varieerbare ambianceverlichting omlijst elke rit met de passende verlichting. Voor een fris klimaat in het interieur zorgt het Ambient Air pakket. En het grote glazen panoramadak met een oppervlak van bijna een vierkante meter creëert een bijzonder gevoel van ruimte voor de inzittenden.

 

Rijdynamiek en efficiency

De modernste technologieën zorgen voor een enorm vermogenspotentieel en leveren een bron van rijplezier. De innovaties van BMW EfficientDynamics zorgen bovendien voor efficiënte topwaarden op het gebied van CO²-emissie en brandstofverbruik.

 

Ook het silhouet van de BMW 6 Serie Gran Turismo draagt bij aan de sportieve elegantie en aerodynamica. De actieve achterspoiler activeert bijvoorbeeld automatisch bij snelheden boven de 120 km/u. Het resultaat is minder luchtweerstand en een verbeterde tractie. 

 

Bent u benieuwd naar de nieuwe BMW 6 Serie Gran Turismo, en wil u deze BMW zelf ervaren? Vraag dan vrijblijvend een offerte of proefrit aan!