De BMW 6 Serie Gran Turismo.

Expressief design.

De BMW 6 Serie Gran Turismo.

De BMW 6 Serie Gran Turismo overtuigt door zijn unieke esthetiek en het even royale als luxueuze interieur. Zijn superieure rijeigenschappen zorgen voor sportieve dynamiek – en voor maximaal reiscomfort op lange ritten. Deze BMW is een expressief statement – van modern design en de geneugten van het grote reizen.

Interieur.

Het interieur van de BMW 6 Serie Gran Turismo is een belevenis voor de zintuigen. De in elf kleuren varieerbare ambianceverlichting omlijst elke rit met de passende verlichting. Het Ambient Air pakket zorgt voor een aangenaam klimaat in het interieur. Het grote glazen panoramadak van bijna een vierkante meter creëert een bijzonder gevoel van ruimte.

Opvallend design.

Het langgerekte silhouet van de nieuwe BMW 6 Serie Gran Turismo geeft de auto zijn sportiviteit en elegantie. Actieve ondersteltechnologieën zorgen voor optimale rijeigenschappen en een indrukwekkende wendbaarheid. Dankzij het slanke design van de unieke LED-koplampen heeft de voorzijde van de BMW 6 Serie Gran Turismo een krachtige uitstraling. De vloeiende vormtaal geeft een luxueus en functioneel comfortconcept.

Vanafprijs.

De BMW 6 Serie Gran Turismo is leverbaar vanaf € 74.244,-. Bekijk alle prijzen en varianten in de prijslijst.

Innovatieve technologie.

Met de BMW Driving Assistent Plus van BMW personal CoPilot heeft u altijd een persoonlijke assistent aan boord. Het zoeken naar parkeerplaatsen en manouvreren in nauwe garages is verleden tijd. Dankzij het Parking Assistent Plus pakket met 3D Surround View parkeert u uw BMW eenvoudig in. Ook kunt met behulp van Remote Parking eerst comfortabel uitstappen en de auto vervolgens inparkeren met de BMW Display Key.

 

Dankzij BMW EfficientLightweight technologie is de BMW 6 Serie Gran Turismo uitgerust met een intelligente lichtgewicht constructie die bijdraagt aan een hogere stabiliteit en efficiency.

slide
slide
slide
slide
slide

Rijdynamiek en efficiency.

De modernste technologieën zorgen voor een enorm vermogenspotentieel en leveren een bron van rijplezier. De innovaties van BMW EfficientDynamics zorgen bovendien voor efficiënte topwaarden op het gebied van CO²-emissie en brandstofverbruik.

 

Ook het silhouet van de BMW 6 Serie Gran Turismo draagt bij aan de sportieve elegantie en aerodynamica. De actieve achterspoiler activeert bijvoorbeeld automatisch bij snelheden boven de 120 km/u. Het resultaat is minder luchtweerstand en een verbeterde tractie. 

 

Bent u benieuwd naar de nieuwe BMW 6 Serie Gran Turismo, en wil u deze BMW zelf ervaren? Vraag dan vrijblijvend een offerte of proefrit aan!

 

Bereken uw inruilwaarde

Inruilvoorstel aanvragen

VOORRAAD BMW'S