Nieuwe BMW 6 Serie Gran Turismo.

Sportieve allure.

Nieuwe BMW 6 Serie Gran Turismo.

De BMW 6 Serie Gran Turismo is vernieuwd. Het exterieur is verder verfijnd en legt nog meer nadruk op het sportieve karakter en de onderscheidende kenmerken van deze dynamische vijfdeurs BMW. Onderhuids verhoogt 48V Mild Hybrid technologie de efficiëntie en het rijcomfort.

Exterieur.

Een uniek en elegant design zijn tekenend voor de BMW 6 Serie Gran Turismo. Het elegante coupé-silhouet gecombineerd met het verfijnde en aangescherpte sportieve design maakt de ambities van de nieuwe BMW 6 Serie Gran Turismo direct duidelijk. 

Voorkant.

Voorkant.

Het front van de BMW 6 Serie Gran Turismo is vernieuwd, maar behoudt nog altijd zijn karakteristieke uitstraling. Zowel de voorbumper als de BMW nierengrille zijn compleet vernieuwd. Voor de BMW Nierengrille geldt dat deze groter en hoekiger is in de nieuwe BMW 6 Serie Gran Turismo ten opzichte van zijn voorganger.  

LED-verlichting.

LED-verlichting.

Aan de voorzijde is het lichtontwerp aangepast waardoor de nieuwe BMW 6 Serie Gran Turismo een vlijmscherpe blik heeft. De nieuwste versie van de Adaptieve LED koplampen met matrixtechnologie zijn standaard. Optioneel is de nieuwste versie van BMW Laserlight verkrijgbaar.

Uitlaat.

Uitlaat.

Aan de achterkant springen de trapeziumvormige uitlaateindstukken direct in het oog. De uitlaateindstukken zijn uitgevoerd in chroom en zichtbaar aan de linker- en rechterkant. Lekker stoer!

Bagageruimte.

Bagageruimte.

Ruimte genoeg voor al uw spullen. De inhoud van de bagageruimte van de nieuwe BMW 6 Serie Gran Turismo heeft een inhoud van 600 liter. Met de achterbank neergeklapt loopt dit zelfs op tot 1.800 liter.

Interieur.

Luxeus genieten doet u binnenin de BMW 6 Serie Gran Turismo. U geniet niet alleen van hoogwaardige materialen, maar ook nog eens van een zee aan ruimte. Een reis in de nieuwe BMW 6 Serie Gran Turismo kan niet lang genoeg duren.

Neem plaats.

Neem plaats.

Optimaal comfort gegarandeerd in het ruimte interieur van de nieuwe BMW 6 Serie Gran Turismo. Door het met leder beklede stuurwiel houdt u altijd grip op de weg en bedient u bijna alle functies vanaf het stuurwiel. Blikvanger in het interieur is het 12,3" Control Display welke standaard is. 

Hoogglans zwart.

Hoogglans zwart.

Een hoogwaardig interieur vraagt om details van hetzelfde niveau. Zo zijn de bedieningsknoppen in de middenconsole standaard afgewerkt in hoogglans zwart. Het zijn deze elegante details die de beleving binnen in de BMW 6 Serie Gran Turismo compleet maken.

Panoramadak.

Panoramadak.

Het glazen panoramadak zorgt voor een enorm licht interieur en wanneer geopend ook nog eens voor een gezonde dosis frisse lucht. Met één druk op de knop in de hemelbekleding of op de sleutel is het voorste deel van het glazen panoramdak volledig automatisch te openen en te sluiten. Tevens is het glazen panoramdak uitgerust met een schuif- en kantelfunctie voor het voorste deel, een zonwering en een windgeleider.  

Performance.

Buitengewoon comfortabel en dynamisch. Het onderstelregelsysteem met geïntegreerde luchtvering voor en achter biedt uitstekend rijcomfort en uitmuntende rijdynamische eigenschappen. In snelle bochten gaat de anti-rolstabilisering het hellen van de auto actief tegen, wat de rijdynamiek verhoogt en samen met de Integral Active Steering voor nog meer stabiliteit en wendbaarheid zorgt.

Motoren.

Motoren.

Kiest u voor de BMW 6 Serie Gran Turismo dan kunt u kiezen uit twee benzinemotoren en drie dieselmotoren. Een 8-traps Steptronic automaat is standaard voor alle motorvarianten. Wat betreft vermogen kunt u bij de BMW 6 Serie Gran Turismo kiezen uit motoren vanaf 190 pk - tot 340 pk. 

Mild Hybrid Technologie.

Mild Hybrid Technologie.

Naast een 8-traps Steptronic automaat beschikken alle motorvarianten ook over 48V Mild Hybrid technologie van BMW. 

De Mild Hybrid technolgie zorgt voor een snellere gasrespons en verhoogde efficiency dankzij een 48V starter-generator met 11 pk. Deze technologie verminderd de belasting van de verbrandingsmotor en verhoogt juist de trekkracht van de auto.

Rijhulpsystemen.

Rijhulpsystemen.

U wilt natuurlijk altijd veilig onderweg zijn in uw BMW. Daarom is de BMW 6 Serie Gran Turismo uitgerust met verschillende rijhulpsystemen waarmee een volgende stap naar autonoom rijden is gezet. Zo heeft u onder meer de beschikking over Lane Departure Warning met lane-return functie, Steering and Lane Control Assistant, Active Navigation en kruispuntwaarschuwingsfuncties. 

Interesse?

Heeft u interesse in de nieuwe BMW 6 Serie Gran Turismo? Vraag dan direct een offerte aan en wij geven u graag meer informatie over de mogelijkheden.

slide
slide
slide
MINI

Ekris MINI

Ontdek alles over MINI.