De Nieuwe BMW 7 Serie

Vanaf 30 maart 2019 in de showroom

De nieuwe BMW 7 Serie maakt de intenties van BMW gelijk duidelijk. Door een verfijnde elegantie en innovatieve bediening, assistentiesystemen en connectiviteitstechnologie maakt de nieuwe BMW 7 Serie een zelfverzekende indruk.

 

slide

Nieuwe voorfront

Opvallend aan de nieuwe BMW 7 serie is de voorgrille. De nieuwe voorfront is 50 millimeter hoger geplaatst, daardoor is er ruimte voor een grotere nierengrille. Deze grille is qua oppervlakte met 40% toegenomen. 

 

 

slide

Air breathers

De Air Breather aan beide zijkanten van de auto zorgen voor een degelijke uitstraling. De zilveren lijsten lopen helmaal door tot aan de achterzijde van de auto. 

 

slide

Vernieuwende achterzijde

De geïntegreerde uitlaatpijpen zijn voorzien van een chromen sierlijsten. Maar het meest opvallende zijn is de Lichtstrip die aan de achterlichtunits met elkaar verbindt. 

BMW Intelligent Personal Assistant

De BMW Intelligent Personal Assistent tilt het communiceren tussen de bestuurder en het voertuig op het hoogste niveau. Doordat het systeem reageert op stemcommando's worden de instellingen van het voertuig op de bestuurder afgestemd. 

Ook als plug-in hybride

De nieuwe BMW 7 Serie komt er ook als plug-in-hybride. De plug-in hybride maakt gebruik van een speciale zescilinder benzinemotor en een hoogspanningsaccu. Daardoor heeft de nieuwe BMW 7 Serie een totale vermogen van 394 pk. Het elektrische bereik bedraagt 50 tot 58 kilometer.

BMW Live Cockpit Professional

De nieuwe BMW 7 Serie is standaard uitgerust met een BMW Live Cockpit Professional. Een 12,3" display waar de navigatiesysteem en het infortainment op zichtbar is, kan bediend worden door touchscreen, de iDrive-controller, stuurwielbedieningsknoppen, via voice control en met gebarenbediening. Ook nieuw aan de 7 Serie is het Control Display van 10,25". 

slide
slide
slide

De prijs van de nieuwe BMW 7 Serie wordt later bekend gemaakt. De nieuwe BMW 7 Serie is vanf 30 maart te zien in onze showrooms.

Bereken uw inruilwaarde

Inruilvoorstel aanvragen

Voorraad BMW's