De Nieuwe BMW 7 Serie.

Vanaf 30 maart 2019 bij Ekris.

Superioriteit ontmoet exclusiviteit. Luxe ontmoet prestaties.

Beheers elke beweging, geniet van ieder moment. De BMW 7 Serie Sedan staat voor een zelfbewuste uitstraling, uitstekende prestaties en maximaal comfort. Met zijn elegante design en de bijzondere en comfortabele ambiance in het interieur, met details van de hoogste kwaliteit, belichaamt hij de luxeklasse van BMW. 

slide

Nieuwe voorfront.

Opvallend aan de nieuwe BMW 7 serie is de voorgrille. Het nieuwe voorfront is 50 millimeter hoger geplaatst, daardoor is er ruimte voor een grotere nierengrille. Deze grille is qua oppervlakte met 40% toegenomen. 

 

 

slide

Air breathers.

De Air Breather aan beide zijkanten van de auto zorgen voor een luxueuze uitstraling. De zilveren lijsten lopen helmaal door tot aan de achterzijde van de auto. 

 

slide

Vernieuwende achterzijde.

De horizontale lijnvoering aan de achterzijde van de BMW 7 Serie benadrukt zijn gezag. 

Een verchroomde lijn loopt horizontaal over de hele breedte van de auto en creeert de visuele verbinding tussen de achterlichtunits. Voor het eerst wordt de L-vorm van de verlichtingsbalken ook in de geometrie van het glas voortgezet, waardoor de achterlichten een nog markantere uitstraling krijgen. 

BMW Intelligent Personal Assistant.

De BMW Intelligent Personal Assistent tilt het communiceren tussen de bestuurder en het voertuig naar het hoogste niveau. Doordat het systeem reageert op stemcommando's worden de instellingen van het voertuig op de bestuurder afgestemd. 

Ook als plug-in hybride.

De nieuwe BMW 7 Serie komt er ook als plug-in-hybride. De BMW 745e plug-in hybride combineert het beste van twee werelden: de krachtige zescilinder benzinemotor met de efficiëntie van een hypermodern accupakket. Het belangrijkste component van de hybride aandrijflijn is de innovatieve E-Motor die geïntegreerd is in de 8-traps Steptronic automaat. Tot een snelheid van 140 km/u is volledig elektrisch te rijden. Efficiënte kracht ontmoet rijdynamiek.

BMW Live Cockpit Professional.

De nieuwe BMW 7 Serie is standaard uitgerust met een BMW Live Cockpit Professional. Een 12,3" display waar het navigatiesysteem en het infotainment op zichtbaar zijn, kan bediend worden door touchscreen, de iDrive-controller, stuurwielbedieningsknoppen, via voice control en met gebarenbediening. Ook nieuw aan de 7 Serie is het Control Display van 10,25". 

slide
slide
slide

Prijzen nieuwe BMW 7 Serie.

De nieuwe BMW 7 Serie is vanf 30 maart te zien in onze showrooms. De nieuwe BMW 7 Serie is leverbaar vanaf € 110.995,- Bekijk de prijzenlijst voor alle varianten en prijzen van de nieuwe BMW 7 Serie.

Bereken uw inruilwaarde

Inruilvoorstel aanvragen

VOORRAAD BMW'S