BMW 745e plug-in hybrid.

Het beste van twee werelden.

BMW 745e plug-in hybrid.

De nieuwe 745e Plug-in Hybrid biedt naast een superieur reiscomfort, optimale efficiëntie. Het beste van twee werelden. De krachtige zescilinder benzinemotor en het hypermoderne accupakket realiseren een volledig elektrische actieradius 50 tot 58 kilometer. De BMW 745e Plug-In Hybrid kan bovendien tot 140 kilometer per uur volledig elektrisch rijden!

Verbeterde acceleratie.

Verbeterde acceleratie.

De nieuwe BMW 745e Plug-In Hybrid accelereert van 0 naar 100 km/h in 5,2 seconden. De BMW 745Le bereikt de 100km/h snelheid in 5,3 seconden. De nieuwe BMW 745Le xDrive haalt de 100km/h zelfs in 5,1 seconden. Alle drie de versies kennen een begrensing tot een maximum snelheid van 250km/h.  

Geïntegreerde elektromotor.

Geïntegreerde elektromotor.

Wanneer u als bestuurder het gas of de rem loslaat, functioneert de elektromotor als generator om de batterij weer van nieuwe energie te voorzien. De batterij is onder de achterbank gemonteerd en de brandstoftank is boven de achteras bevestigd, daardoor wordt de verloren ruimte beperkt en heeft de bagageruimte een capaciteit van 420 liter.

Intelligent Personal Assistant.

Natuurlijke interactie.

Natuurlijke interactie.

Start de conversatie met de BMW Intelligent Personal Assistant. Praat met de ziel van uw BMW, hij staat altijd voor u klaar. De tijd van het aanklikken van een knopje om de assistent te activeren is voorbij. De Intelligent Personal Assistant van uw BMW zorgt voor een natuurlijke interactie. Begin gewoon met praten zoals u normaal zou doen, zonder te pauzeren. Zeg bijvoorbeeld ‘Hey BMW, wie ben jij?’ Wilt u hem een andere naam geven? Zeg dan: ‘Hey BMW, verander het activeringswoord’. 

Auto-expert.

Auto-expert.

Met de BMW Intelligent Personal Assistant blijft geen vraag onbeantwoord. Hij is de ultieme auto-expert die u ondersteunt. Wat u ook over uw BMW wilt weten en wanneer u ook hulp nodig hebt, hij staat altijd voor u klaar. Hij helpt u de functies van uw BMW nog beter te leren kennen en hij is bovendien altijd op de hoogte van de status en onderhoudsbehoefte van uw BMW.

Persoonlijke assistent.

Persoonlijke assistent.

Uw behoeften begrijpen en u altijd optimaal ondersteunen – dat maakt de BMW Intelligent Personal Assistant uniek. Met ‘Hey BMW, rij naar huis’ vindt hij direct de route naar uw huis en met ‘Hey BMW, ik heb trek’ vindt hij een geschikt restaurant, indien gewenst zelfs met de beste beoordeling. Hij zorgt ervoor dat u ook onderweg productief bent en leest e-mails voor of vindt nog sneller uw favoriete muziek.

In-Car Experiences.

In-Car Experiences.

Uw BMW zorgt voor u. Hij zorgt voor verkwikking als u moe bent, voor ontspanning na een stressvolle dag, en past het interieur van uw auto optimaal aan uw stemming aan. Met de In-Car Experiences, waaronder de Caring Car- en Experience-programma's, zorgt uw BMW ervoor dat u zich beter voelt.

slide
slide
slide

Duidelijk weergegeven informatie.

Op het nieuw ontworpen instrumentenpaneel is alle relevante rij-informatie duidelijk weergegeven. Als er elektrisch wordt gereden worden de snelheidsmeter en de toerenteller blauw. En als de batterij wordt opgeladen, ziet de bestuurder alle informatie op het instrumentenpaneel. Zoals het laadniveau- en duur, actuele elektrische actieradius en de beste vertrektijd. 

Bereken uw inruilwaarde

Inruilvoorstel aanvragen

BMW i opladen.

Lees meer over uw BMW opladen.