De Nieuwe BMW 8 Serie Cabrio.

Hoogtepunt van sportieve onafhankelijkheid.

De nieuwe BMW 8 Serie Cabrio biedt een uitzonderlijke combinatie van dynamische flair en een voorbeeldige openrijervaring. Ervaar het plezier van open rijden voor vier personen in de BMW M850i xDrive (390 kW / 530 pk) of kies voor de zes-cilinder dieselmotor van de BMW 840d xDrive (235 kW / 320 pk). 

 

Klassieke soft-top.

De elegante lijnen van de BMW 8 Serie cabrio komen extra tot uiting met de kap omlaag. De klassieke en elektrisch bedienbare soft-top biedt naast een opvallend silhouet, uitstekend akoestisch comfort. Met een druk op de knop opent of sluit het dak in 15 seconden bij snelheden tot 50 km/u. Optioneel is het soft-top dak leverbaar in Anthrazit Silber. 

 

Maximale rijdynamiek.

De BMW 8 Serie Cabrio drijft het gevoel van vrijheid tot het uiterste. Hoe bochtiger de weg, hoe groter het rijplezier. U heeft keuze uit twee motorvarianten. De toerengretige BMW M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor van de M850i xDrive met 530pk / 750Nm koppel biedt uitzonderlijke performance. Twee uitlaatgasturbo's met een inspuitdruk van 350 bar geven de V8-motor een nog beter vermogensrendament. Geniet van de sound in de open lucht... Een andere optie is de krachtige BMW TwinPower Turbo 6-cilinder dieselmotor van de BMW 840d xDrive met 320pk.

 

 

 

slide
slide
slide

Progressieve ondersteltechnologieën.

De BMW 8 Serie Cabrio is ontworpen met het oog op maximale sportiviteit. Dankzij Integral Active Steering met meesturende achterwielen, belooft de BMW 8 Serie Cabrio maximale rijdynamiek bij hoge snelheden en bochtige wegen. De intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive in combinatie met het M Sportdifferentieel zorgt voor optimale rijstabiliteit in de meest uiteenlopende situaties. Ervaar grenzeloos rijplezier!

slide
slide
slide

Comfortabele opties.

Optioneel is de BMW 8 Serie Cabrio leverbaar met onder meer nekverwarming in de hoofdsteunen van de voorstoelen, BMW Display Key, Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System, Heat Comfort pakket, stoelventilatie, Automatic Soft Close functie voor de portieren en bedieningselementen met unieke glasbewerking.

Bekijk de video

Voorraad BMW's

Bereken uw inruilwaarde

Inruilvoorstel aanvragen