De Nieuwe BMW 8 Serie Cabrio.

Hoogtepunt van sportieve onafhankelijkheid.

De Nieuwe BMW 8 Serie Cabrio.

De nieuwe BMW 8 Serie Cabrio biedt een uitzonderlijke combinatie van dynamische flair en een voorbeeldige openrijervaring. Ervaar het plezier van open rijden voor vier personen in de BMW M850i xDrive (390 kW / 530 pk) of kies voor de zes-cilinder dieselmotor van de BMW 840d xDrive (235 kW / 320 pk). De nieuwe BMW 8 Serie Cabrio staat nu in de showroom.

slide
slide
slide

Klassieke soft-top.

De elegante lijnen van de BMW 8 Serie cabrio komen extra tot uiting met de kap omlaag. De klassieke en elektrisch bedienbare soft-top biedt naast een opvallend silhouet, uitstekend akoestisch comfort. Met een druk op de knop opent of sluit het dak in 15 seconden bij snelheden tot 50 km/u. Optioneel is het soft-top dak leverbaar in Anthrazit Silber. 

 

Maximale rijdynamiek.

De BMW 8 Serie Cabrio drijft het gevoel van vrijheid tot het uiterste. Hoe bochtiger de weg, hoe groter het rijplezier. U heeft keuze uit twee motorvarianten. De toerengretige BMW M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor van de M850i xDrive met 530pk / 750Nm koppel biedt uitzonderlijke performance. Twee uitlaatgasturbo's met een inspuitdruk van 350 bar geven de V8-motor een nog beter vermogensrendament. Geniet van de sound in de open lucht... Een andere optie is de krachtige BMW TwinPower Turbo 6-cilinder dieselmotor van de BMW 840d xDrive met 320pk.

 

 

 

Prijs BMW 8 Serie Cabrio.

De BMW 8 Serie Cabrio is leverbaar vanaf € 148.241,-. Deze cabrio is er in verschillende varianten en motoren. Bekijk de prijzenlijst voor alle varianten en prijzen. 

slide
slide
slide

Comfortabele opties.

Optioneel is de BMW 8 Serie Cabrio leverbaar met onder meer nekverwarming in de hoofdsteunen van de voorstoelen, BMW Display Key, Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System, Heat Comfort pakket, stoelventilatie, Automatic Soft Close functie voor de portieren en bedieningselementen met unieke glasbewerking.

 

De BMW 8 Serie Cabrio is ontworpen met het oog op maximale sportiviteit. Dankzij Integral Active Steering met meesturende achterwielen, belooft de BMW 8 Serie Cabrio maximale rijdynamiek bij hoge snelheden en bochtige wegen. De intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive in combinatie met het M Sportdifferentieel zorgt voor optimale rijstabiliteit in de meest uiteenlopende situaties. Ervaar grenzeloos rijplezier!

Bekijk de video

VOORRAAD BMW'S

Bereken uw inruilwaarde

Inruilvoorstel aanvragen