BMW 8 Serie Gran Coupé Edition Golden Thunder.

Exclusief bij Ekris.

Voor wie een BMW 8 Serie nog niet exclusief genoeg is hebben wij bij Ekris Utrecht nu echt iets unieks staan: De BMW M850i Gran Coupé Edition Golden Thunder. Vorig jaar geïntroduceerd door BMW en nu exclusief bij Ekris in Utrecht. Deze extraverte BMW 8 Serie is een opvallende verschijning door zijn goude accenten en is tevens de enige matzwarte BMW 8 Serie Gran Coupé Edition Golden Thunder in Nederland. Kiest u voor deze auto dan weet u zeker dat u nooit naast dezelfde auto geparkeerd zult staan. Gaat u voor goud?

 

Benieuwd geworden naar wat deze auto allemaal zo uniek maakt? Lees dan snel verder op deze pagina en u bent meteen verkocht.

Wat maakt deze auto zo uniek?Going for gold.

Een Golden Thunder Edition zonder gouden details, dat kan natuurlijk niet. Deze speciale uitvoering van de BMW 8 Serie dankt zijn naam aan tal van opvallende gouden accenten op de auto. Zo is de Golden Thunder Edition onder meer voorzien van:

 

  • Gouden striping die vanaf de voorkant, over de sideskirts, naar de achterkant loopt.
  • 20" gouden lichtmetalen M velgen met dubbelspaak design.
  • Gouden spiegelkappen. 

 

BMW 8 Serie Gran Coupe Golden Thunder Edition voorkantFrozen Black.

Eén van de zaken die deze BMW 8 Serie Golden Thunder Edition zo uniek maakt is de gekozen exterieurkleur. Er is namelijk niet gekozen voor Sapphire Black metallic, maar voor het matzwarte Frozen Black metallic. Door voor deze matzwarte kleur te kiezen wordt het stoere en rauwe karakter van deze sportieveling nog eens extra benadrukt.

Luxueus interieur.

Aan de buitenkant springen de gouden accenten in het oog bij de Edition Golden Thunder, maar ook het interieur is niet vergeten. Dus mocht u even vergeten zijn dat u in een BMW 8 Serie Edition Golden Thunder rijdt, dan wordt u daar ook in het interieur subtiel op gewezen. 

Hoofdsteun

Hoofdsteun

Het embleem van de Edition Golden Thunder is gestikt in de hoofdsteunen van de voorpassagiers. Dit als een subtiele verwijzing naar de auto waarin u rijdt.

Middenconsole

Middenconsole

Goud buiten, dus ook goud binnen. De middenconsole is uitgerust in Aluminium Mesh Effect Gold voor een gouden uitstraling in het interieur van de BMW 8 Serie Edition Golden Thunder. 

Lederen bekleding

Lederen bekleding

Zowel de bestuurder als alle passagiers genieten van een heerlijk sportieve ervaring op de BMW Individual Zwart lederen Merino sportstoelen.  

Rijk uitgerust.

Deze BMW 8 Serie Edition Golden Thunder is zeer rijk uitgerust met onder meer:

  • BMW Laserlight
  • Panoramadak
  • M Sportremsysteem in hoogglans zwart
  • Verwarmde stoelen voor en achter
  • Stuurverwarming
  • Bower & Wilkins Diamond Surround Sound System

Uw droomauto?

Is deze one of a kind BMW M850i Gran Coupé Edition Golden Thunder de auto waar u altijd al van gedroomd heeft en wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze verkoopadviseurs gaan vervolgens voor u aan de slag om een voorstel op maat te maken. Wilt u de BMW 8 Serie Gran Coupé Edition Golden Thunder liever eerst nog eens goed bekijken dan kunt u contact opnemen met Ekris BMW Utrecht. Zo is het mogelijk om via WhatsApp, Skype of FaceTime te videobellen met ons zodat u thuis vanaf de bank nog eens rustig deze unieke auto kunt bekijken.  

slide
slide
slide
slide
slide
MINI
Ekris MINI

Ekris MINI

Ontdek alles over MINI.