De BMW 5 Serie Sedan

Atleet in maatkostuun

BMW maakt rijden geweldig en de gloednieuwe BMW 5 Serie bewijst dat wederom. Zijn dynamische en elegante design maakt direct indruk. Zijn bijzondere rijdynamiek is nóg nadrukkelijker aanwezig dankzij de lichtgewicht carrosserie en diverse assistentiesystemen. De standaarduitrusting is aanzienlijk ruimer met onder meer:

  • LED koplampen
  • BMW Display Key
  • ConnectedDrive Services

 

Op bijna alle modellen is de Steptronic transmissie standaard geworden. Daarnaast is de nieuwe BMW 5 Serie Sedan maar liefst 100 kilo lichter dan zijn voorganger. Lees hieronder meer over de BMW 5 Serie Sedan!

slide
slide
slide

Interieur BMW 5 Serie Sedan

In het interieur van de nieuwe BMW 5 Serie Sedan bevindt u zich in een uiterst luxe en comfortabele omgeving. U heeft keuze uit een breed aantal assistentiesystemen waarmee BMW de eerste stappen richting autonoom rijden maakt! Ook is de nieuwe BMW 5 Serie Sedan optioneel uit te rusten met Driving Experience Control waarbij u als bestuurder zelf het rijprogramma kiest. 

 

Binnenin de BMW 5 Serie Sedan vindt u tal van innovaties waaronder het nieuwe iDrive systeem die alle infotainment-, navigatie-, en telefoonfeatures op een 10,2 inch display weergeeft. Met een simpele handbeweging kiest u zelf welke infotainmentopties u in het scherm ziet. De zogenaamde ´Live tegels´ zijn altijd voorzien van alle actuele informatie. Dankzij Gesture Contorl kunt u zelfs zonder het scherm aan te raken diverse functies bedienen! 

BMW 5 Serie Touring

BMW 5 Serie Exclusiv Edition

BMW 5 Serie voorraad

Bekijk hier de actuele voorraad BMW 5 Serie bij Ekris en ontdek de mogelijkheden. Onze verkoopadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. 

Een overzicht van alle innovaties

slide

BMW Display Key

Met de BMW Display Key kunt u de status van uw BMW 5 Serie bekijken en via het geïntegreerde Touch Display allerlei functies bedienen. Zo kunt u de tijd, de inhoud van de tank en de actuele actieradius, serviceaanwijzingen en de status van de centrale vergrendeling, de zijruiten en het glazen dak aflezen. Daarnaast kunt u via de BMW Display Key de uitrustingen Remote Controlled Parking en interieurvoorverwarming bedienen.

 

 

slide

Park Assistant Plus

Met de uitrusting Driving Assistant Plus kunt u belangrijke taken aan de BMW 5 Serie toevertrouwen: hij maakt autonoom rijden mogelijk in situaties zoals files, langzaamrijdend verkeer of lange ritten.

slide

Bedieningsconcept

Exceptioneel display-/bedieningsconcept; het nieuwste generatie iDrive systeem met 10,25-inch touchscreen. Voertuigsystemen te bedienen met de Controller knop, touchscreen, spraak of via BMW Gesture Control (gebarenbediening). De grote buttons op het touchscreen geven toegang tot de onderliggende pagina’s. De content wordt voortdurend bijgewerkt en de zes blokken zijn ook naar eigen voorkeur te rangschikken.

slide

Integral Active Steering

Nieuw onderstel met nieuwe dempertechnologie en een lichtgewicht remsysteem. Rijdynamiek van ongekend hoog niveau binnen zijn klasse, dankzij onder meer BMW xDrive intelligente vierwielaandrijving dat voor het eerst met Integral Active Steering gecombineerd kan worden.