De nieuwe BMW 5 Serie Touring

Nu in de showroom!

De nieuwe BMW 5 Serie Touring

Nog meer ruimte

De nieuwe BMW 5 Serie Touring

Vol innovaties

De nieuwe BMW 5 Serie Touring

Sportieve uitstraling

De nieuwe BMW 5 Serie Touring

Tegen elke taak opgewassen

De nieuwe BMW 5 Serie Touring

BMW breidt de nieuwe BMW 5 Serie uit met de 5 Serie Touring, een bijzonder dynamische stationwagon, ideaal voor zowel business, gezin, sport als reizen. Ook de vijfde generatie overtuigt met een bijzondere combinatie van elegant design met een langgerekt silhouet en aflopende daklijn, zeer efficiënte motoren alsmede grote flexibiliteit met vele praktische, deels unieke detailoplossingen. 

 

Uitmuntend zijn bovendien de intelligente connectiviteit en het aanbod innovatieve rijhulpsystemen. De nieuwe BMW 5 Serie Touring vormt samen met de 5 Serie Sedan een volgende stap richting autonoom rijden.

 • Breed motorenpalet
 • Merkbaar meer hoofd- en beenruimte achterin
 • Inhoud bagageruimte neemt toe tot 1.700 liter
 • Achterbankleuning elektrisch neerklapbaar
 • Optimaliteit connectiviteit met innovatieve business functies.
 • Toonaangevende rijhulpsystemen

 

slide
slide
slide
slide

BMW 5 Serie voorraad

Bekijk hier de actuele voorraad BMW 5 Serie bij Ekris en ontdek de mogelijkheden. Onze verkoopadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. 

Interieur nieuwe BMW 5 Serie Touring

Royaal, elegant, praktisch en veelzijdig

De nieuwe BMW 5 Serie Touring biedt u als berijder een complete en zeer luxe omgeving. De met zorg geselecteerde materialen creëren een premium ambiance waarin u zich direct thuis voelt. De (deels) elektrisch verstelbare voorstoelen bieden u optimaal comfort. Kiest u voor de Comfortstoelen in combinatie met massagefunctie? Dan beschikt u over acht verschillende massageprogramma's! Zo komt u altijd uitgerust aan op uw bestemming. 

 

Sportief en comfortabel

 

Het ergonomisch gevormde middenconsole zorgt voor een prettige en sportieve uitraling. U heeft alles binnen handbereik. Met het duidelijk doordachte infotainmentsysteem bepaald u zelf welke menu items er snel getoond worden, dit maakt het voor u nog overzichtelijker en gebruiksvriendelijker. Uniek in dit segment is het optionele 'Gesture Control'. Met slechts een handbeweging reageert het systeem op uw commando. Dankzij de Comfort telefoonvoorbereiding kunt u uw smartphone eenvoudig en draadloos opladen. Met het optionele Ambient Air pakket heeft u keuze uit acht verschillende geuren die speciaal voor de nieuwe BMW 5 Serie Touring zijn samengesteld! 

 

Ook op lange afstanden bewijst de nieuwe BMW 5 Serie Touring zijn kwaliteiten nogmaals. Passagiers achterin hebben bijzonder veel beenruimte en genieten van optimaal comfort. De BMW 5 Serie Touring biedt tot wel 1.700 liter bagageruimte!  

Meer ruimte voor kinderen

Wanneer u vaak met kinderen reist, zal u de nieuwe BMW 5 Serie Touring ook zeker weten te waarderen. Zo is de achterbank nu ook geschikt voor het plaatsen van drie kinderzitjes! 

 

Prijs BMW 5 Serie Touring

De BMW 5 Serie Touring is leverbaar met diverse motoriseringen en opties. U kunt uw auto geheel naar wens samenstellen dankzij het brede keuze aan opties. Download hieronder de prijslijst.

 

Download prijslijst

 

 

Een overzicht van alle innovaties

slide

BMW Display Key

Met de BMW Display Key kunt u de status van uw BMW 5 Serie Touring bekijken en via het geïntegreerde Touch Display allerlei functies bedienen. Zo kunt u de tijd, de inhoud van de tank en de actuele actieradius, serviceaanwijzingen en de status van de centrale vergrendeling, de zijruiten en het glazen dak aflezen.

 

Daarnaast kunt u via de BMW Display Key de uitrustingen Remote Controlled Parking en interieurvoorverwarming bedienen. Met de functie Remote Parking heeft u de mogelijkheid om eerst comfortabel uit te stappen en daarna uw BMW 5 Serie Touring voorwaarts te laten inparkeren in een smalle parkeerplek of garage. Ook kunt u de BMW via deze functie achterwaarts laten uitparkeren.

slide

Park Assistent Plus

De nieuwe BMW 5 Serie Touring kunt u eenvoudig parkeren met het het uitrustingspakket Parking Assistant Plus. Dit omvat Surround View inclusief Top View, Remote 3D View, Park Distance Control (PDC) alsmede de Parking Assistant met geleiding in lengterichting, die de BMW volautomatisch parallel aan of haaks op de rijbaan parkeert.

slide

Driving Assistent Plus

De meest vooruitstrevende assistentiesystemen, die met tal van veiligheids- en comfortgerichte functies de bestuurder in de dagelijkse rijpraktijk op intelligente wijze kunnen ondersteunen, zijn opgenomen in het optionele Driving Assistent Plus. 

 

Nieuwe voor de BMW 5 Serie Touring zijn de Lane Control Assistant met actieve bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen, de Steering & Lane Control Assistant inclusief Traffic Jam Assistant, de Crossing Traffic Warning, de Crossroads Warning, de Wrong-way Warning, de Avoidance Assistant en de Lange Change Assistent. Dit maakt deels autonoom rijden mogelijk in situaties zoals files, langzaamrijdend verkeer of lange ritten. En ook bij het wisselen van rijstrook bent u in goede handen. 

slide

Full-colour Head-up Display

Het full-colour BMW Head-Up Display in de nieuwe BMW 5 Serie Touring projecteert voor het rijden relevante gegevens in uw directe gezichtsveld op de voorruit. Zo kunt u de aandacht continu optimaal op de weg en het verkeer worden gericht.

 

In het display worden, afhankelijk van de gekozen extra-uitrusting, onder meer gegevens van de Driving Assistant Plus, de actuele snelheid, aanwijzingen van het navigatiesysteem, de Speed Limit Info met herkenning van inhaalverboden, alsmede telefoon- en entertainmentlijsten weergegeven.

BMW 5 Serie Touring motoren

De nieuwe BMW 5 Serie Touring biedt keuze uit een grote diversiteit aan motoriseringen. Alle beschikbare motoren zijn in topvorm en bieden u al het rijplezier van de toekomst. Door het gebruik van lichtgewicht materialen is de nieuwe BMW 5 Serie Touring wel 100 kilo lichter dan zijn voorganger. Bovendien zorgt de intelligente lichtgewicht constructie voor een ideaal gebalanceerde gewichtsverdeling tussen de voor- en achteras. De 530i, 540i en 530d worden bovendien standaard met een achttraps automaat geleverd.  

 

Zo heeft u keuze uit:

Dieselmotoren

 • BMW 520d Touring (190pk / 400Nm)
 • BMW 525d Touring (231pk / 500Nm)
 • BMW 530d Touring (265pk / 620Nm)
 • BMW 540d Touring (320pk / 680Nm)

 

Benzinemotoren

 • BMW 520i Touring (184pk / 290Nm) 
 • BMW 530i Touring (252pk / 350Nm)
 • BMW 540i Touring (340pk / 450Nm) 

 

 

Onze vestigingen

slide

Ekris Arnhem

Markweg 4

6883 JM Velp

026 - 364 21 64

arnhem@ekris.nl

 

Openingstijden showroom

Maandag t/m vrijdag 08:30 uur - 18:00 uur

Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur

slide

Ekris Lelystad

Poseidonweg 5

8239 DK Lelystad

0320 - 211 911

lelystad@ekris.nl

 

Openingstijden showroom

Maandag t/m vrijdag 09:00 uur - 18:00 uur

Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur

slide

Ekris Nijkerk

Patroonstraat 5

3861 RN Nijkerk

033 - 245 61 14

nijkerk@ekris.nl

 

Openingstijden showroom

Maandag t/m vrijdag 08:00 uur - 18:00 uur

Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur

slide

Ekris Utrecht

Proostwetering 51

3543 AC Utrecht

030 - 271 36 25

utrecht@ekris.nl

 

Openingstijden showroom

Maandag t/m vrijdag 09:00 uur - 18:00 uur

Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur

slide

Ekris Veenendaal

Plesmanstraat 45

3905 KZ Veenendaal

0318 - 546 546

veenendaal@ekris.nl

 

Openingstijden showroom

Maandag t/m vrijdag 08:00 uur - 18:00 uur

Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur

slide

Ekris Zeist

Blanckenhagenweg 22-24

3712 DE Huis ter Heide

030 - 692 58 72

zeist@ekris.nl

 

Openingstijden showroom

Maandag t/m vrijdag 08:00 uur - 18:00 uur

Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur