BMW 5 Serie Touring

Atleet in maatkostuum

De BMW 5 Serie Touring heeft de modernste technieken voor uitmuntende rijeigenschappen. Deze auto is een mooie combinatie voor doordeweeks en in het weekend. 

Een overzicht van alle innovaties

slide

BMW Display Key

Met de BMW Display Key kunt u de status van uw BMW 5 Serie Touring bekijken en via het geïntegreerde Touch Display allerlei functies bedienen. Zo kunt u de tijd, de inhoud van de tank en de actuele actieradius, serviceaanwijzingen en de status van de centrale vergrendeling, de zijruiten en het glazen dak aflezen.

 

Daarnaast kunt u via de BMW Display Key de uitrustingen Remote Controlled Parking en interieurvoorverwarming bedienen. Met de functie Remote Parking heeft u de mogelijkheid om eerst comfortabel uit te stappen en daarna uw BMW 5 Serie Touring voorwaarts te laten inparkeren in een smalle parkeerplek of garage. Ook kunt u de BMW via deze functie achterwaarts laten uitparkeren.

slide

Park Assistent Plus

De nieuwe BMW 5 Serie Touring kunt u eenvoudig parkeren met het het uitrustingspakket Parking Assistant Plus. Dit omvat Surround View inclusief Top View, Remote 3D View, Park Distance Control (PDC) alsmede de Parking Assistant met geleiding in lengterichting, die de BMW volautomatisch parallel aan of haaks op de rijbaan parkeert.

slide

Driving Assistent Plus

De meest vooruitstrevende assistentiesystemen, die met tal van veiligheids- en comfortgerichte functies de bestuurder in de dagelijkse rijpraktijk op intelligente wijze kunnen ondersteunen, zijn opgenomen in het optionele Driving Assistent Plus. 

 

Nieuwe voor de BMW 5 Serie Touring zijn de Lane Control Assistant met actieve bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen, de Steering & Lane Control Assistant inclusief Traffic Jam Assistant, de Crossing Traffic Warning, de Crossroads Warning, de Wrong-way Warning, de Avoidance Assistant en de Lange Change Assistent. Dit maakt deels autonoom rijden mogelijk in situaties zoals files, langzaamrijdend verkeer of lange ritten. En ook bij het wisselen van rijstrook bent u in goede handen. 

slide

Full-colour Head-up Display

Het full-colour BMW Head-Up Display in de nieuwe BMW 5 Serie Touring projecteert voor het rijden relevante gegevens in uw directe gezichtsveld op de voorruit. Zo kunt u de aandacht continu optimaal op de weg en het verkeer worden gericht.

 

In het display worden, afhankelijk van de gekozen extra-uitrusting, onder meer gegevens van de Driving Assistant Plus, de actuele snelheid, aanwijzingen van het navigatiesysteem, de Speed Limit Info met herkenning van inhaalverboden, alsmede telefoon- en entertainmentlijsten weergegeven.

Sportief en comfortabel

Het ergonomisch gevormde middenconsole zorgt voor een prettige en sportieve uitraling. U heeft alles binnen handbereik. Met het duidelijk doordachte infotainmentsysteem bepaald u zelf welke menu items er snel getoond worden, dit maakt het voor u nog overzichtelijker en gebruiksvriendelijker. Uniek in dit segment is het optionele 'Gesture Control'. Met slechts een handbeweging reageert het systeem op uw commando. Dankzij de Comfort telefoonvoorbereiding kunt u uw smartphone eenvoudig en draadloos opladen. Met het optionele Ambient Air pakket heeft u keuze uit acht verschillende geuren die speciaal voor de BMW 5 Serie Touring zijn samengesteld! 

 

Ook op lange afstanden bewijst de BMW 5 Serie Touring zijn kwaliteiten nogmaals. Passagiers achterin hebben bijzonder veel beenruimte en genieten van optimaal comfort. De BMW 5 Serie Touring biedt tot wel 1.700 liter bagageruimte!  

Ook luxe voor de bijrijder

De BMW 5 Serie Touring biedt u als berijder een complete en zeer luxe omgeving. De met zorg geselecteerde materialen creëren een premium ambiance waarin u zich direct thuis voelt. De (deels) elektrisch verstelbare voorstoelen bieden u optimaal comfort. Kiest u voor de Comfortstoelen in combinatie met massagefunctie? Dan beschikt u over acht verschillende massageprogramma's! Zo komt u altijd uitgerust aan op uw bestemming. 

slide
slide
slide
slide

BMW 5 Serie Touring motoren

De BMW 5 Serie Touring is leverbaar vanaf € 57.656,-. Bekijk de prijzenlijst voor alle varianten en prijzen.

 

Zo heeft u keuze uit:

Dieselmotoren

  • BMW 520d Touring (190pk / 400Nm)
  • BMW 525d Touring (231pk / 500Nm)
  • BMW 530d Touring (265pk / 620Nm)
  • BMW 540d Touring (320pk / 680Nm)

 

Benzinemotoren

  • BMW 520i Touring (184pk / 290Nm) 
  • BMW 530i Touring (252pk / 350Nm)
  • BMW 540i Touring (340pk / 450Nm) 

 

 

Bereken uw inruilwaarde

Inruilvoorstel aanvragen

Voorraad BMW's